Fyra produkter som underlättar min vardag ENORMT mycket

Dessa fyra produkter underlättar verkligen min vardag. Samtliga har kommit in i mitt liv under de senaste åren och jag undrar hur jag gjorde innan. Okej, detta är på extrem i-landsproblemnivå men även sådant måste ju få dryftas emellanåt. Och jag är inte sponsrad av någon av produkterna, bara tipsar ändå, hihi.

TORRSCHAMPO

Det finns ju flera bättre märken och varianter men jag kör än så länge på den enklaste varianten – proffs torrschampo. När det gäller vanligt schampo och balsam så använder jag frisörprodukter (så kallade) eftersom det gör väldigt stor skillnad på mitt hår, typ direkt. Men torrschampot använder jag bara ibland, när jag verkligen borde tvätta håret och verkligen inte orkar. Jag gör säkert helt fel också. Jag sprayar och sen gnuggar jag lite i hårbotten. Men det kan rädda de där riktiga latdagarna när man har massor att göra och vill se fräsch ut men kanske nödvändigtvis inte… hm, vara så fräsch i håret. Hihi.

ÖGONBRYNSFÄRGNING

Denna har jag bara provat en gång. Jag har harvat med ögonbrynspenna i alla år och OMFG vad frustrerande det kan vara när man har ljusa ögonbryn och målar dem på morgonen med en ovässad och halvdan ögonbrynspenna och sedan efter halva dagen är ögonbrynen alldeles för ljusa igen. Jag färgade ögonbrynen på salong i våras och blev FRÄLST. Så skönt att slippa tänka på de där brynen. Sedan gjorde mamma sådan här ögonbrynsfärg på mig på landet nu under semestern och det funkade ju precis lika bra. Dessutom är den jättebillig på apoteket och det var inte alls svårt att göra. Det kommer jag verkligen fortsätta med för evigt!

DIP IN-REMOVER

Att tvätta bort nagellacket har ju alltid varit lite av ett gissel. Jag skrubbar och skrubbar med den där bomullspaden och sedan fastnar lite bomull på nageln och – ja, ni känner ju till hela proceduren. För något år sedan blev jag tipsad om dip in-remover i stället och det är SÅ skönt för en själ utan tålamod såsom undertecknad. Jag sticker ner fingret i burken och när jag tar upp det igen så är allt nagellack borta direkt, efter någon sekund. Perfekt för mig som gillar att byta nagellack ofta men som också alltid har bråttom (eller tror att jag har bråttom).

MORROCANOIL 

Jag har bara en sådan där liten flaska med marockanska oljedroppar. När håret nästan är torrt så tar jag några droppar på fingret och sprider ut det över hårtopparna. Jag orkar aldrig fixa håret mer än att föna lite snabbt, men det här gör att håret blir mycket mjukare och får ett finare fall, inbillar jag mig. Dessutom går det på ett kick och luktar smarrigt gott!

Vilka är era nödvändiga produkter till vardags? Tipsa gärna i kommentarsfältet!

 

  1. Anna skriver:

    Om du vill prova ett annat torrschampo rekommenderar jag baptiste som har för blonda/ljus/mörkbruna, tror det blonda skulle gå jättebra med din hårfärg och är i min mening mycket bättre än proffs! kram!

Comments are closed.

LOADING..