Känslan innan, under och efter ett träningspass

En gång bad jag er att sätta rubrikerna till mina inlägg. I somras, tror jag det var. Och ett av förslagen var precis den rubrik som det här inlägget har. Och som många nog känner igen sig i så tenderar samma tankemönster att återkomma VARJE gång, inför varje promenad och varje träningspass. Det är lite komiskt tycker jag!

Innan träningen: ”Går det att boka av det här passet, möjligen? Hinner jag verkligen i tid? Näää, det kan jag väl omöjligt göra…”

Under träningen: ”Åh herregud, vad har jag gett mig IN på? (kollar på klockan)”

Efter träningen: HURRAAAAA!! När får jag träna nästa gång?! <– Den känslan håller alltid i sig i timtals för mig och gör det hela så värt besväret!

Någon som känner igen sig?

Förresten! Idag finns det en mängd nya tjänster inom hälsa och viktminskning. Min syster och några klasskompisar till henne på Berghs undersöker just viktminskningstjänster i ett skolprojekt, hjälp dem i undersökningen genom att svara på den här enkäten som tar max 5 minuter!

 1. Marina skriver:

  Innan träningen: Men åhhhh när börjar det, jag vill ju köra nuuuuu
  Under träningen: YES, I love this!
  Efter träningen: igen! igen! igen!

  Men så är jag nog mer lovligt knäpp *haha* Svårt att fatta att jag var världens största soffpotatis för ett halvår sedan ;-)

 2. Madde skriver:

  Så klockren beskrivning :-) Sen har jag lyxen att få träna på en helt fantastisk anläggning så att bara få vara där ger mig fortfarande den där känsan av wow :-)

Comments are closed.

LOADING..