Stort minus på vågen!


Här är morgonens kaffekopp, som jag alltid brukade göra förut på vägdagar.

Friday = vägdag (fast jag skriver inte om vikten här så ofta för vikten är inte main focus i den här bloggen). För två veckor sedan idag så kom vi hem från vår lilla vistelse i Tranås. Då vägde jag så mycket som 99.6. Jag hade gått upp en del där eftersom jag åt typ crap. Förra fredagen – en vecka senare – så var jag nere på 98.8 och idag väger jag 98.0!

Minus nästan ett helt kilo sedan förra fredagen och minus 1.6 på två veckor. HURRA!

Jag är jätteglad. Dagen har hittills bjudit på kaffe, skrivande av den roman jag precis börjat skriva på (!), och sen somnade jag. Så trött efter skrivandet. Nu är jag pigg igen!

 1. Hejhej, jättekul att det går bra för dig! Jag undrar bara om att du verkar ju ha tränat så jätteflitigt och ätit bra så varför har du gått upp i vikt under året? Lycka till med allt du gör, härligt att kunna göra det man brinner för!

  1. Jag har skrivit om det en del både i bloggen och i kommentarer. Det är för att jag inte har skött maten. tack för din kommentar!

  1. viktuppgången skedde innan jag började träna med personlig tränare i maj.

 2. High five till dig! Detta kommer gå som smort om du får lite lugn och harmoni i ditt liv. Luckor i kalendern är ett måste! Men låt inte mig störa – fortsätt skapa! :-)

 3. Lena skriver:

  Stort Grattis och ha en trevlig helg!

 4. Åh vad härligt! Grattis till resultatet efter allt slit!
  Så avis på dig som får sitta hemma och dricka kaffe och skriva en roman! Vilken dröm.

Comments are closed.

LOADING..