Minus 3.7 kilo i oktober, ÄNTLIGEN!

Dagens lunch får illustrera det här inlägget. En smarrig halloumisallad med babyspenat, stekt halloumi (fyra tunna skivor), paprika, tomat, rödlök, riven morot, pumpakärnor och en stor klick avokadoröra på salt, turkisk yoghurt, avokado och lite vitlök.

Jag vägde mig ju tidigare i veckan med positivt resultat, men som jag skrev då så var det dags för veckans vägning även idag. I vanliga fall publicerar jag bara min vikt varannan fredag här (även om jag väger mig varje) men nu är resultatet så positivt att jag inte kan låta bli!

Sedan början av oktober så har jag nämligen gått ner 3.7 kilo, från 99.6 till dagens 95.9. Äntligen händer något på vågen. Men det har liksom inte gått ”som på räls” en enda dag. Varje dag är en kamp och jobbig på många sätt, med olika prövningar. Jag tänker dock kämpa på i alla fall nu efter bästa förmåga, utan vidare löften än så.

Hur går det för er andra som kämpar?

 1. malin skriver:

  oh grattis!!!! här är det 11.7 minus sen 17 augusti men haft en 3 veckors svacka o trillat hit och dit !( fast jag haft matlådor i frysen) hi hi. men nu får jag fasiken skärpa till mig hade tänkt mig 20 kg minus sammanlagt till jul men känns rätt svårt att tro jag fixa det 2 målet dit!

  1. Åh men bra kämpat ändå. Jag har som mål att väga 89 kilo till jul men om jag väger 92 då så är jag också nöjd. :)

 2. Lina skriver:

  Härligt!

  Kanske är flytten en nystart!? Ny energi, inspiration och nya vanor! Även om du inte minskar i vikt kommande fredagar så håll ut ändå.

  1. Ja jag tror det kan vara lite så men ugnen har vi inte fått igång än, haha! Ja jag ska absolut hålla ut, tack för din fina kommentar. Den betyder mer än du anar! <3

 3. Så fantastiskt! Gläds åt dina resultat. Tog mig 18 mån att gå ner 20 kg, nu går jag inspiration till de sista 5 av dig. Tack! Lycka till

  1. Vad kul att jag kan inspirera, heja dig!

 4. Agneta skriver:

  Jättekul! Satsa på att äta grytor som är mättande. Den nya lägenheten ser jättefin ut. Lycka till med november.Kram

  1. Ja det gäller att hitta goda grytor bara :D ja den är jättefin verkligen. Tack för din fina kommentar, Agneta!

 5. Frida skriver:

  Men åh så kul – grattis!!!! Starkt jobbat!

Comments are closed.

LOADING..