Veckans vägning: Minus på vågen – igen!

Traditionsenligt syns här morgonens kaffekopp som får illustrera veckans vägning, denna bild ”snodd” från min egen instagram.

Idag var det då dags för vägning igen, som alltid på fredagar.

Under oktober gick jag ju ner en hel del men förra veckan hade jag gått upp 0.5 kilo jämfört med veckan innan. Förra fredagen vägde jag alltså 96.4 kilo. Idag väger jag prick 95 kilo! Gissningsvis berodde förra veckans uppgång mest på vätska så om man jämför med för två veckor sedan så har jag gått ner 0.9 kilo i alla fall. Så himla bra.

I början av oktober vägde jag 99.6 kilo, och nu 95. Minus 4.6 kilo på en och en halv månad, det är ett resultat jag är så galet stolt över. Särskilt med tanke på att jag innan dess har stått stilla på typ 98-99 i hundra år. Nu satsar jag på ännu mer minus till nästa fredag. En dag i taget, en måltid i taget. Mitt konkreta mål fram till nästa fredag är att komma igång med promenaderna igen, en timme om dagen. Idag har jag på mig en tunika jag inte kommit i på jättelänge!

 1. Marina skriver:

  Grattis! Det är underbart när resultaten kommer! Din kamp mot sockret börjar äntligen ge resultat och får du till promenaderna så blir det ännu bättre! Glöm inte att du kan allt du vill! (nästan ;-) )

 2. Beundransvärt! Du känns väldigt ärlig i din blogg. Ärlig och äkta. Go girl!

 3. Mirja skriver:

  Heja dig!

 4. Anna skriver:

  Härligt!!!

 5. Stort Grattis till ett så fint resultat på vågen den senaste tiden. Superbra jobbat!

Comments are closed.

LOADING..