Jag testar gruppträningspass #3: Onlineträning

Jag testar olika gruppträningspass och ”recenserar” dem här i bloggen ur min högst personliga synvinkel. Jag tränar ju på Sats men är inte sponsrad av dem och kommer därför inte fokusera så mycket på att jag tränar just där. De flesta gymkedjor har nog liknande pass som de jag provar på.

Tidigare har jag testat AfHo (en blandning av house och afro) och Pilates Ball.

Den här veckan har varit så busy men jag har i alla fall testat att köra onlineträning!

Pass: AfHo, onlineträning
Vad är det? Ett pass som man kör framför en film på datorn med en instruktör. Tänk aerobics à la 80-tal fast uppdaterat och i det här fallet inte aerobics, haha.
Fördelar: Det går att slänga på sig träningsskorna och -kläderna och köra igång närsomhelst.
Nackdelar: ”Ser grannarna mig nu och tror att jag har blivit galen?!” samt att det kanske är svårt att komma till skott, jag kommer därför köra onlineträning som bonus och komplement till min andra träning, när andan faller på. Men inte liksom räkna att det blir gjort.
Mina tankar:  Det blir ju inte samma pepp som på ett riktigt gruppträningspass där det är hög musik och allmänt skön stämning. Men det är otroligt skönt att kunna köra hemma och sedan vara klar och inte behöva åka en lång väg fram och tillbaka. Roligt att det finns verkligen och jag blev lika svettig som på ett vanligt gruppträningspass!

LOADING..