Jag, idag – nyklippt och allt!

Jag är nyklippt och har nyslingat hår. Blev så himla nöjd så jag kände mig tvungen att visa en bild! Har också mitt superfina nya halsband som jag köpte på Färgfabrikens helt fantastiska designmarknad i helgen!

Här hade halsbandet visst åkt åt sidan, haha! Härliga turkosa vårskor har jag också. Idag har varit en underbar dag med just frisörbesöket, massage hos en bekant, morgonfika med inspirerande konstnären Lisa Rinnevuo och en vegansallad från Sally Voltaire och systrar till lunch. Och i kväll blir det streetdance. Jag skulle kunna vänja mig vid sådana här lyxdagar, hihi.

 1. Snygging! Rakt av!

 2. Lena skriver:

  Jättefin! Du ser hälsosam och fräsch ut! Pigg och glad med glimten i ögat. Ditt inre speglar ditt yttre perfekt. Kram!

 3. Sara skriver:

  Du ser jättefin ut. Hoppas verkligen att du förstår det och känner dig stolt. Jag är imponerad av alla dina kloka ord. Kramar

  1. Åh TACK! <3 jag känner mig mycket finare men typ tjugo gånger om dagen slås jag fortfarande av att jag inte alls är så fin. Suck, det där med självbild alltså! Men jag försöker fortsätta i samma spår dag för dag och tänka att min kropp nog i alla fall är mycket finare på insidan nu. :)

 4. Amanda skriver:

  Du ser så snygg ut! Har följt din blogg (och podcast) sedan i höstas och älskar den. Du skriver bra och ärligt, jag tycker att din blogg ger en perfekt blandning av inspo, pepp och eftertanke :)

 5. Den frisyren var riktigt nice! Tänk vad mycket det gör för humöret med ett uppfriskande klipp :).

Comments are closed.

LOADING..