Vägning: Nu är jag under 90-strecket!

Två veckor har gått, och det är dags för vägning igen. Det fortsätter nedåt! Nu har jag gått ner totalt 12.1 kilo sen jag vägde som mest och 7.6 kilo sen början av februari!

Vikt: 89.8 kilo, dvs minus 0.9 jämfört med för två veckor sen.

Startvikten var 101.9 kilo till mina 161.6 cm (jag såg nu när jag kollade bakåt i bloggen att jag också touchade den vikten, 101.9, så sent som i augusti 2015).
Målvikten är ca 70 kilo – ev reviderar jag den längsmed vägen men just nu känns det som ett bra mål. Jag bygger ju muskler också.

MÅTT

Jag har funderat en del angående mått, de förändras nästan ingenting inom ett tvåveckorsspann. Anledningen är, gissar jag, att jag helt enkelt minskar över hela kroppen. De var i morse i princip oförändrade jämfört med för två veckor sen. Därför provar jag ett tag att mäta en gång i månaden och återkommer med mått vid nästa vägning, om två veckor!

Mående: Allt är okej, men det här har varit och är en vecka med bara TOO MUCH så jag ser fram emot en lite lugnare vecka efter helgen.

Kommentar: Jag är under 90-strecket, wohoo! Så glad!

Hur mår ni?

Nu kan du följa min mat och träning dag för dag på instagramkontot @jessicasviktigamal, följ gärna!

 

 1. moa skriver:

  Grattis!

 2. Appropå ditt förr inlägg om att du inte gillade att fotas när du ler.. Du är SJUKT söt när du ler, väldigt vacker. Härligt att se dig le oftare på bild nu :)

  1. Åh gud så fint skrivet!! Ja förut log jag aldrig på bild, too cool for school liksom hehe. Men det är kul att våga le på bild!

 3. C skriver:

  Så himla bra, du är verkligen så inspirerande! Själv har jag denna veckan äntligen kommit under bmi 25, 2 år efter att barn nummer 2 föddes. Efter problem med sköldkörteln under graviditeten är jag super nöjd och fortsätter nu att kämpa mot nästa mål, vikten innan barn 2 (75,4 till mina 177 cm). Har nu gått ner 14,5 av 17 kg så ska nog lyckas med de sista 2,5 kg med tids nog.

  1. Åh vad kul att jag kan inspirera. Grattis till att det går så bra för dig. :) Själv har jag målvikt 70 till mina 161.6 cm.

 4. Härligt, det går ju jättebra för dig! Håller med dig om mått – det är så svårt att mäta dessutom; hur tight ska man mäta, var exakt osv osv. Jag kör inte det, faktiskt, utan bara vikten. Som någon skrev nedan – fr o m nu ska jag också bara väga mig varannan fredag, väga sig för gör lätt att man blir ”besatt” :)

  1. Ja eller hur, och så glömmer jag från gång till gång var jag har mätt. Men det kanske är bra att mäta ändå, vips kanske det är minus på måtten men inte på vågen..? Ja varannan fredag är perfekt!

 5. Agneta skriver:

  Good good good

Comments are closed.

LOADING..