På sistone

Hörni, som tur är så gör jag ju annat än att äta, promenera, träna, laga mat och tänka på vikt. Och jobba. Och ja, ni vet. Jag tänkte visa bilder från lite av roligheterna jag gjort på sista tiden, mest för att jag älskar att visa sådant som inspirerar mig. Inte alls i kronologisk ordning eller så. Hepp!

Idag när jag och Jens kom hem från eftermiddagspromenad så låg Artan (vad Arturo kallas i folkmun) och lapade sol i soffan. Skruttigare varelse får man leta efter! Alltså skruttig i bemärkelsen gullig!

I lördags hade jag en låååååång dag. Först jobbade jag på mitt halvtidsjobb på dagen och sen hem och slänga i mig lite mat och byta om, sen iväg på en nattmarknad under Kulturnatt Stockholm. Jag sålde mina alster. Jag har gjort prints av tre illustrationer nu också och inom en snar framtid kommer jag strukturera upp detta betydligt mer, men mer info kommer om det!

Förra helgen var jag på något av det mest inspirerande på länge, nämligen Färgfabrikens designmarknad. Wow vad jag hittade fina prints och smycken och konst i allmänhet. Och hitta för mig = köpa, är ju ganska impulsiv med sådant och vill ha ett hem fullt (men inte längre överfullt) av inspirerande och utvalda illustrationer, prints, konst. Ett hem jag trivs i är levande och fullt av intryck. Jag var typ EUFORISK efter denna designmarknad och kommer göra den till en årlig högtid verkligen!

Även omgivningarna kring Färgfabriken är så fantastiska, massa gamla fabrikslokaler med sönderslagna rutor och innanför dem anar man väggar fulla av graffiti. Väldig Berlin-känsla där!

Av den här tjejen köpte jag ju ett halsband som jag redan visat bild på i bloggen, sååå fina!

Jag är en riktig fikamänniska, älskar att gå och fika OFTA och inte som någon slags högtid. Jag och Jens går till alla möjliga kaféer så klart, bland annat string (där har jag hängt ofta sen tonåren) där det fanns en ziggy-tavla. <3

Jag har också lånat massa inspirerande receptböcker på bibblan på sistone men just denna får jag nog vänta lite med. Men det var en bra bok för den som vill ha lite nyttigare fika!

Jag älskar sådan här gatukonst. Flugan blev mustasch och vice versa.

Vi skulle gå på graffitikonstnären NUGs utställning men det var stängt så vi kikade genom fönstret.

En dag var vi på Cyklopens vårmarknad.

… och Lisa Rinnevuos utställning på Winterviken.

moving_art_project

… och Moving art project, så fantastisk konstutställning som turnerar runt i Sverige. Den innehöll verk av MÄNGDER av konstnärer. Kanske kommer den just till din stad?

Ja det var ett axplock. Att gå på marknader, utställningar och sådant inspirerar mig verkligen deluxe och ger mig livsglädje!

LOADING..