Vårt nya köksbord och liten semesterdagbok

Förra veckan köpte vi världens finaste (enligt mig, dårå!) antika köksbord av den underbara butiken Tid och rum i Årsta. Jag älskar bordet så himla mycket. I vår förra lägenhet (vi flyttade ju i oktober från en etta till en trea) så hade vi bara plats för ett litet köksbord i vårt lilla kök. Men nu har vi i matrummet plats för ett bord där man kan sitta två på varje långsida. Det här är inte heller ett jättestort bord men inte heller för litet som det förra. Perfekt med andra ord.

Det förra köksbordet var också otroligt fint, ett 60-talsbord med perstorpskiva. Men som sagt lite för litet. Så här såg det ut, ursäkta dålig bild men jag hittar den ingenstans i datorn så jag fick skärmdumpa från min instagram. Man ser på ett ungefär åtminstone!

Semesterdagboken då!

Senaste två nätterna har vi varit på mina föräldrars lantställe. Jag och mamma körde flera online-träningspass i köket där (!), mer om det i morgon. Igår var vi på en mysig utflykt med promenad och så har vi ätit otroligt god och nyttig mat, som en dröm. Exempelvis åt vi grillat kött med supergod hemmagjord potatissallad i förrgår. Igår åt vi broccoli- och blomkålsgratäng med keso till lunch och laxfiléer med chiliflakes och färsk oregano + rostad färskpotatis + parmesan-yoghurtsås + sparris och babytomater som hade varit i ugnen. Det är nog något av det godaste jag någonsin har ätit. Det har varit så underbart att bara få babbla ikapp sig med dem och skratta och koppla av! (ok skratta gör jag faktiskt jämt men ändå, hihi).

I eftermiddags kom vi hem igen. Idag har vi dammsugit, tvättat all (!) tvätt och sedan varit på kvällskaffe hos några vänner på Söder. Himla mysigt alltihop. Jag har haft någon form av kroppsångest senaste dagarna som jag inte alls gillar, vet inte riktigt vad det beror på. Kanske att jag är ledig och har för mycket tid att tänka, haha? Hoppas att den släpper snart. Det gäller att bara köra på som tidigare, tänker jag.

Hur har ni det?

 

  1. m skriver:

    En liten tanke om kroppsångesten: Det kan inte vara pms? Du kanske har full koll på det alt. inte lider av det, som vissa inte gör. Men om du inte har uppmärksammat det tidigare är det värt att tänka på. Om man samlar på sig mycket vatten så kan man ju känna sig otroligt obekväm i sin kropp.

Comments are closed.

LOADING..