Hemma i vårt färgglada hem

Här kommer lite fler bilder hemifrån oss! Som jag skrev igår så är ett hem för mig någonting föränderligt. Något man ändrar och pysslar med. Man tröttnar på saker, gör sig av med dem, hittar nya, ändrar arrangemang osv. På så sätt känns det, för mig, alltid fint och trivsamt. Även klädkammaren bör ju uppdateras. Jag har redan börjat göra mig av med plagg som blivit för stora. Jag borde kanske vänta? Men varför? Jag ska aldrig gå upp så mycket igen i vikt, och jag tycker inte om att ha saker liggande som jag inte använder. Inte typen som fyller mitt källarförråd precis (tvärtom!).  Här är hursomhelst klädkammaren, men nu har jag redan gjort mig av med flera av plaggen på bilden. En härlig känsla!

Den fina affischen har Lina Johansson gjort (kolla in henne på instagram, till exempel). Byrån har vi gjort oss av med nu, eftersom det blev för mycket teak i vardagsrummet. Vi ska ha vita stringhyllor där sedan, med böcker och blommor och små fina prydnader. Blombord, sideboard, vardagsrumsbord är i teak och det räcker tänker jag!

Även när det gäller koppar så gillar jag variation. Jag dricker gärna mitt kaffe ur olika koppar varje dag. En gång gjorde jag ett inlägg med alla våra koppar (nästan)!

Köket. Min favoritplats tror jag, om jag måste välja en. Smidigt att laga mat i och så otroligt vackert.

Här syns färgen i sovrummet igen. I den här fåtöljen brukar jag sitta med benen uppslängda på sängkanten och läsa högt för Jens ibland. Lite pretentiöst, men ganska mysigt!

Tavelväggen ovanför vår knallblåa soffa.  Så småningom ska flera av printsen få svarta ramar.

Här är en gammal skolbänk, a.k.a mitt lilla skrivbord. Här sitter jag gärna och ritar (när jag inte gör det med benen i kors i soffan framför en serie förstås).

Nytt arrangemang på skänken i matrummet.

LOADING..