Dags för matdagbok och ordning och reda

Nu är vi på landet. Vilken kontrast det är mellan Berlin och landet. Jag föredrar nog i ärlighetens namn det förstnämnda, men ser också fram emot att rita och läsa här på landet. Framförallt ska jag ju också laga massa härlig mat och promenera och träna en hel del.

Troligtvis kör jag igång med träningen om ett par dagar (och kör ett pass om dagen) av olika skäl men jag har planerat alla måltider medan vi ska vara här. Jag ska prova smarriga matiga sallader och bara äta nyttigt medan vi är här. Därför kommer jag i morgon att köra igång min matdagbok igen på instagram. Följ gärna det kontot: jessicasviktigamal heter det. Jag kommer också köra matdagbok i bloggen under hela tiden på landet, så kanske fler kan bli inspirerade! Maten från mathem kommer hit i morgon e.m först så innan dess får allt bli lite provisoriskt (det finns inte så mycket mat här just nu).

Jag tänkte börja väga mig igen i mitten av augusti och hoppas hinna få ett minus på vågen tills dess!

LOADING..