Låta de dåliga dagarna komma

 

Jag skulle ha gjort matdagbok idag men har haft en ganska jobbig dag med oro och trötthet. Troligtvis är det helt enkelt kontrasten mellan Berlin och Stockholm helt enkelt. Jag har lärt mig att försöka acceptera de dåliga dagarna, eftersom jag ofta mår bättre redan dagen därpå.

En bra grej är att jag inte längre dövar oron med mat. Jag har inte ätit någonting dålig idag,däremot sjukt konstig mat (banan, nötter, yoghurt) eftersom maten från mathem kom senare än jag hade tänkt. Men nu är den här och i morgon kör jag igång med min goda matplanering. Jag är lite slut i kroppen så träningen får vänta ett par dagar men sen ska jag köra ett onlinepass om dagen plus promenad varje dag. Det blir kul!

Hursomhelst, de dåliga dagarna. Det bästa är nog att bara ta sig igenom dem och tänka att någonting bättre kommer efter lite sömn. Så det är min plan nu, att sova! Hoppas att ni har en bättre dag så hörs vi i morgon med nya krafter

 

 1. karin skriver:

  Det går över. Försök att bara stanna upp och vara i det. Låta det få ta sin tid. Kämpa INTE emot, då blir det bara värre.
  Jag är ju psykiskt sjuk och var nyligen inlagd igen och hade sådan panik över att jag ointe hittade (för när jag blir sjuk blir jag så dålig att jag inte kan orientera mig och hittar inte i till mitt rum osv. Nån slags minidemens)
  Jag sprang runt runt och blev bara mer och mer hysterisk och rädd och då kommer det gfram en så fin kvinna och sätter sig ned med mig och pratar lugnt. Att det är ok att du inte hittar. Stanna i det. Låt det vara. Bara låt personalen leda dig då. Vi skrev mitt namn och ritade små enkla saker som jag har som intressen och kände igen mm. Men de där orden bär jag med mig så mycket nu. Stanna i det. Det är ok. Låt det passera i den tid det tar. Om du inte orkar duscha, gå upp över huvudet taget så är det ok. Just nu.
  Som du själv säger behöver du säkert vila nu efter omställningen av resan. Och det är ok. Om kroppen säger att den blir håglös och trött för att den varit med om för mycket så låt den få tala. Kämpa aldrig emot. Då hamnar du ordentligt snett. Kan rent av bli psykotisk till slut. Tro m ig. Jag vet.
  Fyllde år igår och fick äntligen din tavla (vilse i hallen) och blev så glad. Nu hänger den här i köket så jag ser den varje gång jag sitter vid datorn.
  Kärlek

Comments are closed.

LOADING..