Min matdagbok idag (linssallad och annat gott)

Okej, nu kör jag igång matdagboken här på landet. Jag har mått mycket bättre idag än igår, och känner mig glad och hoppfull. Kroppen är fortfarande lite sargad så jag satsar på att köra igång med träningen i övermorgon och kanske börja med en promenad i morgon!

Frukost: jag kommer köra fiberhavregrynsgröt här på landet till frukost men i morse åt jag naturell lättyoghurt och lite müsli som fanns kvar. Dock tycker jag mycket bättre om andra typer av frukostar, som jag upplever mättar bättre. Gröt, frozen banana yoghurt, matiga smoothies osv.

Till lunch gjorde jag en supergod sallad (på recept) med gröna linser, mango, mozzarella, soltorkad tomat, färsk hackad basilika och persilja. Rekommenderas, dessutom blev den så härligt färgglad att titta på.

Till mellanmål på eftermiddagen åt jag en smoothie med mango, blåbär och naturell lättyoghurt. Jag toppade den med lite mandlar och pumpakärnor.

 

Till middag gjorde vi köttfärsbiff (i ugn) med klyftpotatis, avokadoröra och sallad. Klassisk men god mat!

I övrigt har dagen bara flutit förbi. Jag har börjat läsa ”Sånt är livet” av Rosa Liksom. Pratat, ritat och lyssnat på poddar. Lagat mat och lyssnat på Roffe ruff. Rastlösheten är ganska påtaglig men jag vet att den kommer släppa så fort jag börjar med träningspassen och de raska promenaderna!

Hur har ni det?

  1. Hej, en serie som jag sett är: Sheatland en brittisk serie som just utspelar sig på Sheatlands ön. Finns tre säsonger hittills. Inte typiska engelska miljöer utan lite kargt och lite grått fast på ett bra vis. Nu hamnar detta kanske inte under dina tips men men.. / Susanne

Comments are closed.

LOADING..