Så blir min höst

Hur är det ens möjligt att det känns som att tiden går så mycket fortare när man är ledig? Sjukt gammal spaning, men ändå. Vi har det fint här på landet. Idag var jag i stan en sväng för att springa ärenden men efter det har inte många knop blivit gjorda.

Hursomhelst så har jag nu drygt en vecka kvar på min semester, innan hösten sparkar igång med buller och brak. Jag har mycket att se fram emot! Så här blir min höst:

den 1 augusti börjar jag mitt nya halvtidsjobb som copy med fokus på sociala medier och bloggar, hos Sofia Zetterqvist. Jag kan knappt bärga mig! Förutom att arbetsuppgifterna passår mig ypperligt så ger jobbet mig ökade möjligheter att styra min tid. Det i sin tur innebär att jag under hösten kommer kunna prova massa roliga gruppträningspass, och sköta mina promenader och matlagning. Jag har varit en aning mer tillåtande med mellanmålen under semestern (men inget sött så klart, har inget behov av det längre och längtar inte efter det!) men satsar på en fortsatt långsam men stadig viktnedgång under hösten och vintern.

Perioden 1 augusti till 15 september blir dock lite tuffare. Jag kommer vara kvar på mitt nuvarande halvtidsjobb till mitten av september, och utöver det har jag ju bloggen och Forsbergs skolas distansbrev, bland annat. Under denna period kommer tillvaron vara lite av all work and no play för mig men å andra sidan blir den desto bättre efter det.

Jag kommer även ha några projekt på Forsbergs i höst, lika peppad som alltid!

När det gäller bloggen så är jag full av ideer och inlägg. Även här har jag kanske inte varit riktigt liks mycket på nu under semestern som i vanliga fall, men snart kommer den igång med full kraft och två inlägg om dagen.

jag och Jens planerar också att försöka ha råd med ytterligare en resa till Berlin i höst, typ weekend. Vi blev så otroligt förälskade i staden och vill dit så snart som möjligt.

Det känns som att det kan bli en toppenhöst med många spännande utmaningar! Jag har ju slutat med konkreta viktdelmål, men nämnde i början av året att jag gärna ville gå ner 15 kilo i år. Hittills har jag gått ner ca 10 så jag kan nog gå ner lite mer än 15 totalt. Men utan stress, förstås.

vad ser ni fram emot i höst?

  1. Mörker, svalka, kura skymning, stabil ekonomi, de sista kilonas släpp, fina kläder, bokrecensioner, massor av matlagning…
    Glad lördag önskas fr sö Dalsland

Comments are closed.

LOADING..