Gårdagens matdagbok

Okej, då kör vi gårdagens matdagbok. Jag har insett mitt behov av att ta det väldigt lugnt här på landet så det blir inte precis bootcamp trots allt, snarare kör jag lite mer så hela hösten sen. Ibland får man känna efter och lyssna på kroppen. Men tack vare att jag har planerat och handlat bra nyttig mat så går maten ändå bra! Igår, alltså:

Frukost: fiberhavregrynsgröt med pumpakärnor, kanel, mjölk och blåbär.

Mellis på fm: en propud med chokladsmak toppad med pumpakärnor. Lite mandlar. Jag var i stan och sprang ärenden igår på förmiddagen så jag var hemma en sväng.

Lunch: halloumisallad  (det blir en del av den varan här!). Med jordgubbar, gröna linser, gurka. Min nya grej i sallader är färska hackade örter, det blir så himla gott och smakrikt! Här på landet är det lite knepigare att göra röror och då blir örterna en alternativ fräsch smaksättare.

Mellanmål på e.m: lite grekisk yoghurt med några hackade jordgubbar, mandlar, pumpakärnor och gojibär.

Middag: Blomkålspizza toppad med mozzarella, champinjoner och paprika. Det här ser kanske inte så gott ut men smakar verkligen gott! Dock står man sig inte så länge på det tycker jag.

Kvällsmål: lite grekisk yoghurt med frön.

Åt ni något gott igår?

Den som vill kan också följa min matdagbok på instagram: jessicasviktigamal

 

  1. m skriver:

    Toppen! Jag ska prova enligt receptet :) Tack!

  2. m skriver:

    Hej! Jag är nyfiken på blomkålspizzan och skulle vilja prova att göra den. Har du möjligen ett recept till hands att kopiera in?

Comments are closed.

LOADING..