Ni sätter rubrikerna!

Så här på semestern tänkte jag att det kan passa bra med en grej jag provat förut (men det var längesen nu). Nämligen: ni sätter rubrikerna!

Vilka inlägg vill du att jag ska skriva? Vad vill du läsa mer om? Något kring kreativt skapande? Reklam? Övervikt? Personligt? Matrelaterat? Sköbhetsideal?  Feminism? Ätstörningar? Retro inredning? Sockerberoende? Kultur/litteratur?

Jag är öppen för alla förslag. Så väljer jag de jag fastnar för och gör inlägg av dem nu under veckan. Hoppas någon vill vara med!

 

 1. Jag tänkte kanske ett inlägg med bilder från när du från tonåren började banta (vad fick dig att börja, hur gick det, vad vägde du, tankar osv) tills nu när du börjat vara snäll mot dig själv och blivit mer ”lugn och sund” i ditt tänk kring mat och vikt. Alltså som en tidslinje med din vikt/bantningsresa. Du har ju tidigare berättat att du utvecklade en ätstörning så kanske lite om det och när det började, varför du tror att du utvecklade den osv. Haha så jäkla svårt att förklara hur jag tänkte mig men jag hoppas det klarnade lite iallafall :)

 2. Ett inlägg om din ”resa”, alltså vikt/mat/träning relaterat. Tänkte då du tidigare berättat om din hetsätning och jojjobantning osv. :)

  1. Hej Josephine och tack för ditt förslag! Hur menar du med min resa, jag har ju skrivit en del om olika dieter jag kört (och varför jag inte kör någon nu), osv. Är det någon särskild del du är intresserad av? :)

 3. m skriver:

  Tips för att få promenader att funka. Sköna/skor och kläder, musik, med eller utan telefon och nycklar osv? Håller du högt tempo eller lunkar du?

  1. Nu har jag publicerat det inlägget, tack för tips :)

  1. m skriver:

   Tack! :)

 4. Maria skriver:

  Tips på bra promenader i och runt Stockholm.

 5. Sofie skriver:

  Gärna personligt och recept!

Comments are closed.

LOADING..