Borta bra men hemma allra bäst

Jag återanvänder en gammal bild för så här glad kände jag mig idag, när vi beslutade oss för att åka hem tidigare från landet. Det har varit mysigt där men både jag och Jens blev ganska passiva och kände att det var dags att åka hem och vara sista dagarna på semestern i Stockholm (ok, landet ligger ju också i Stockholm men det är stor skillnad ändå). Jag är verkligen en riktig hemmamänniska. Den där enorma känslan av lättnad när jag kliver in i lägenheten efter att ha varit borta ett tag – den är underbar. Vi har promenerat nu på kvällen och i morgon bitti ska jag gå och styrketräna på Sats för första gången på flera veckor. Kanske en konstig sak att bli glad över men gud så kul det ska bli!

Kommande dagar ska vi typ promenera i stan, städa, fixa, kolla på serier, sådant. Njuta av att vara lediga och hemma. Hemester läste jag någonstans, och nu får vi lite av den varan. Det här kommer också göra det betydligt enklare och roligare för mig att blogga massor. På landet har jag bloggat från telefonen eller paddan och det är inte alls samma sak som att blogga från en hederlig laptop.

Även om vi båda drog en lättnadens suck av att komma hem, så längtar vi också tillbaka till Berlin. Vi är nog båda riktiga stadsmänniskor. Vi trivs där det är mycket gatukonst och människor i rörelse och bilar och kaféer och sådant. Det är verkligen den absolut ballaste staden jag någonsin varit i och vi planerar att åka tillbaka så snart vi har råd.

En härlig grej med den här semestern är att jag har ritat så otroligt mycket. Jag älskar att ha tid att komma in i sådana där riktiga flow, då jag bara ritar och ritar. Till slut behövs dock påfyllning av annat. Som just motion, springa ärenden, fixa hemma, eller bara en så enkel grej som att gå och handla. Teckningen ovan har ett citat från rapparens Roffe ruffs nya skiva, den är så himla bra. Apropå teckningar så kör jag just nu ”Den panka kampanjen” på min facebooksida och ritkonto på instagram, in och kika!

Hur har ni det?

LOADING..