Kattkärlek

 

Så är den till ända, sista semesterdagen. Nu väntar utmanande veckor på alla fronter men jag tror det kommer gå bra. Idag har vi hämtat Arturo hos de fina kattvakter han bott hos i tre veckor. Vilket kärt återseende det har varit hela dagen! Massa kattspinn och gos. Den som behöver lite kattspinnande så här på kvällen får gärna kika på filmen på mitt vanliga instagramkonto @jessicaosv .

För övrigt har vi sprungit ärenden idag. Städat, fixat ny kattsand, hämtat mediciner på apoteket och massa sånt. Är lika med vardagsmotion plus skönt att få gjort.

Planen för morgondagen är hela dagen på nya jobbet! Till lunch ska vi äta ute, jag och min nya chef. Till middag blir det kebabspett med bulgursallad och fetaostsås (redan förberett) och på kvällen en timmes rask promenad. Hej hösten, nu kör vi!

LOADING..