Så här peppad är jag idag

foto-2016-08-11-08-58-29-e1470898795996

Vad gör väl en finne på hakan när man känner sig så peppad som jag gör idag? Jag har världens längsta dag framför mig. När ni läser det här så är den redan igång. Men i morgon är det fredag och sedan plötsligt helg igen. Lite smått och gott:

* Jag har gjort mat- och träningsplan för nästa vecka nu, det känns bra att vara supernoga med detta under de fem veckor som återstår med väldigt intensiva dagar.
* Jag är peppad inför hösten, efter att ha slutat på bibblan. Då ska jag verkligen prova att laga massa (för mig) nya rätter samt prova pass. Jag har kollat runt lite på Sats (är inte sponsrad, bara tränar där) och är sugen på att testa t ex Zumba, Bodyjam, Bodybalance, kanske yoga och massa andra. Utöver min styrketräning förstås.
* För att sätta lite färg på de annars ganska intensiva dagarna fram till mitten av september så försöker jag njuta lite extra av resorna mellan olika platser (då läser jag och lyssnar på musik eller podcast), kvällarna (ok, jag somnade igår kväll men sedan vaknade jag igen och promenerade en liten sväng och hade kul) och helgerna. Annars blir det ju bara för diskbänksrealistiskt, liksom!
* Massa av mina kläder är verkligen för stora nu. Augusti är en helt luspank månad men i slutet av månaden får jag mer pengar än vanligt och ska både boka en till Berlin-resa (!!!) och köpa åtminstone ett par-tre nya klädesplagg. Känslan när kläderna är för stora är dock otroligt motiverande.
* Apropå för stora kläder så nämnde jag i helgen att mina träningsbyxor kändes tajta. Nu känns kläderna redan som vanligt igen, så att äta och röra mig så bra bara sen i typ lördags-söndags har uppenbarligen gjort stor skillnad.

Jag planerar att börja publicera vikt och mått här igen i slutet av augusti och sedan löpande varannan vecka. Jag ser ingen anledning till att stressa igång med det, utan nu vill jag fokusera ett par veckor på att komma tillbaka in i dessa bra rutiner. Det blir nog bra. Hur går det för er andra som kämpar?

 

  1. Kommer bli spännande att följa din resa! Jag är gravid, så viktnedgång är ju inte precis aktuellt för mig nu. Men sen i januari, efter bebisen kikat ut, då drar jag igång på stort! http://www.nouw.com/hellofebruary

Comments are closed.

LOADING..