Osminkat och kravlöst

retrohem

Den här bilden på våra soffkuddar + soffa + mormorsfilt (de kallas så, min mormor har dock inte gjort denna) får symbolisera den här lördagen (gillar du retro inredning och färg? Kolla gärna mitt vanliga instagram-konto jessicaosv). Jag har varit ute en liten sväng och hämtat några bokpaket och fått röra på benen, annars bara hemma.

Ibland är det så skönt att bara släppa alla krav och liksom inte känna press att göra _någonting_, inte ens plocka upp en bok och läsa eller rita eller något alls. Lägenheten är städad, så det behöver jag inte tänka på. Till lunch åt jag turkisk lättyoghurt med hallon och havregryn och mandlar och melonkärnor och kardemumma, väldigt gott i all sin enkelhet. Planen är att se Alice i underlandet (den med Johnny Depp), jag tror att jag av någon anledning faktiskt inte har sett den. Kanske läsa vidare i Paul Austers New york-trilogin (också konstigt att jag inte läst den förrän nu, men jag har läst mycket annat av Auster).

I morgon blir det lite fart igen med styrketräning, laga matlådor inför veckan, springa ärenden, promenera, planera veckan som kommer och annat. Sådana dagar är också härliga förstås. Om någon behöver podcast-tips nu i helgen så är några nyupptäckta för mig Nord & Francke, Mellan raderna (om böcker!) och Äkta Spåman podcast (med Linda Spåman <3 ). I övrigt, kolla denna härliga podcast-lista! Jag återkommer säkert i kväll här i bloggen, om jag känner mig själv rätt!

 

  1. Maria skriver:

    Minns att jag tipsade dig om Nord och Francke vid ngt tillfälle, skrev att jag trodde att deras podcast skulle passa dig och jag hade tydligen rätt. Jag är inte säker på att du hittade dom för att jag tipsade men hur som helst så tycks den passa dig, jag tycker också att dom är bra.

    1. Jo det var från ditt tips, stort tack!!

Comments are closed.

LOADING..