Frukost på Pom och flora gav mig en ny idé (+ annan inspiration)


Cappuccinon är inte min, det svarta kaffet däremot!

Igår var jag med min nya chef Sofia Zetterqvist plus Anna och Carin (som bl a driver Stockholms skrivbyrå) och hade frukostmöte på Pom och flora. Jag har velat gå dit så himla länge, efter att ha följt deras instagramkonto och sett inspirerande bilder hos Anja Forsnor. Jag har ju bananpaus men igår tog jag en acai smoothiebowl och då kom lite skivad banan på toppen. Och bipollen, chiapudding osv. Det var en fantastisk frukost, och jag kommer garanterat återvända dit (men är inte sponsrad, vill bara tipsa ändå!).

Frukosten gav mig många idéer, men en bloggrelaterad: Att jag ska prova något nytt frukost- eller lunchställe i veckan framöver. Det får förstås köra igång först när jag har slutat på bibblan. Men nu är det bara tre veckor kvar, och tiden tenderar att gå fort. Jag har redan påbörjat en anteckning i mobilen där jag samlar på mig olika ställen jag vill prova på, när jag snappar upp dem i bloggar och på instagram. Så skriver jag ett litet inlägg om dem här i bloggen sedan. Har du tips på nyttiga härliga ställen i Stockholm – dela gärna med dig av dem i kommentarsfältet!

halloumisallad

Efter det långa och inspirerande frukostmötet med flera koppar kaffe, så åkte jag hem och satt sedan hemma och jobbade resten av eftermiddagen. Jag åt halloumisallad med linser och massa grönsaker och lite mandlar till både lunch och middag. Skulle egentligen äta moussaka till middag men den blev lite misslyckad (potatisen var inte klar, haha, så typiskt mig) så den fick stå kvar i ugnen snällt medan jag åt mer av lunchens sallad. På eftermiddagen åt jag kvarg med hallon, kanel och lite frön. Och på kvällen körde jag ett onlinepass – streetdance – och blev alldeles nipprig av glädje efteråt. Så då gick jag en sväng i den ljumma kvällen.

I morse vaknade jag dunderförkyld, typiskt. Men det är ju sådana tider nu. För övrigt blir jag alltid så inspirerad av Sandra Beijers blogg. Jag älskar hennes mix av mat, inredning, personligt, litteratur, kultur osv. I perioder glömmer jag bort olika bloggar men just nu har jag riktigt bloggflow och följer alla mina favoriter dagligen igen.

Vad har ni för er?

LOADING..