Friyay och nedräkningen fortsätter: 2,5 veckor kvar till DRÖMLIV

Idag är verkligen en FRIYAY med strålande sol och sommarvärme i Stockholm. Visserligen jobbar jag inomhus, men ändå. I kväll blir det nog härligt att strosa lite  och kanske ta en kaffe på någon skön uteservering. Jag jobbar hela dagen i morgon också men nu är det hursomhelst bara 2,5 veckor kvar tills jag slutar på mitt ena halvtidsjobb på bibblan. Och alltså bara 2,5 veckor kvar tills drömlivet börjar. Mitt drömliv, alltså.

Generellt tror jag att man mår bra av att hela tiden ha nya mål och drömmar att sträva mot. Och att faktiskt formulera dem klart och tydligt, för att de ska kännas möjliga att uppnå och inte bara som diffusa ouppnåeliga mål. Vill jag skriva en roman, ja då ska jag bannemig skriva en roman. Inte gå och prata om det hela livet för att se drömmen minska i konturerna medan åren går. För mig blir det en motor och någonting att fokusera på. Dessutom börjar jag som sagt väga mig i bloggen om två veckor igen, och det är ännu en konkret sak att sträva mot.

Hur firar ni den här soliga fredagen?

LOADING..