19 kilo kvar till målvikt (eller tänk vad en kasse kläder kan betyda!)

gå ner i vikt

De udda strumporna bjuder jag på – story of my life!

Det är dags för en liten uppsummering, nu när jag är på banan igen med mat och promenader och allt. Jag liksom känner i kroppen att den är redo för att gå ner nu igen, efter en sommar av stillastående siffror på vågen. Jag tror också det är bra att stå stilla mellan varven, när man är inne i en långsiktig livsstilsförändring. Då hinner kroppen vänja sig lite, och även hjärnan. Men nu är jag i ett flow igen!

Jag har trots allt gått ner mer än en tredjedel av det jag ville gå ner från början. Det är lätt att glömma när man befinner sig i sina knasiga tankar och känslor av att inte ha presterat tillräckligt. Så häromdagen tog jag tag i att gå igenom varenda plagg i min garderob och rensa bort alla de kläder som blivit för stora. Ett gäng för stora klädesplagg sålde jag på loppis i maj, men nu kände jag att det var dags för en redigare rensning än den jag gjorde då. Och det blev nästan en ikeakasse full med tunikor och koftor. Ett litet steg för mänskligheten men ett väldigt stort steg för mig. Bara det att aktivt rensa ut och stoppa undan för stora kläder fick mig att känna mig otroligt peppad och motiverad. Jag insåg liksom vilken skillnad det verkligen är. Det blir nog en till rensning i höst, men något måste man ju ha på sig under tiden också, haha!

Nu återstår 19 kilo till målet, på ett ungefär. Det är mycket, men ändå inte 33 som det var i vintras. Jag ser fram emot att bygga mer muskler, orka gå ännu snabbare, orka springa med ännu större lätthet till bussen och så småningom köpa kläder lite var jag vill. Första vägningen efter sommaren här i bloggen går av stapeln inte nu på fredag men fredagen därpå. Nu ska jag sätta mig och göra en mat- och träningsplan för veckan.

Hur går det för er andra som kämpar?

  1. Lena skriver:

    Heja dig!

Comments are closed.

LOADING..