Teaser inför hösten:

unnamed-640x426

 

Målet är att alltid blogga två inlägg om dagen här, eftersom jag själv tycker det är en lagom nivå i de bloggar jag följer och gillar mest. Men ibland taggar jag ner och nöjer mig med ett om dagen. I helgen blev en sådan helg. Idag har jag varit på 2 km-loppis i Aspudden (men skippade att stå och sälja själv, skönt) och promenerade även en timme på morgonen. Att jag alltid glömmer att promenader och träning generellt är bästa botemedlet mot svajigt mående. Nu mår jag toppen och har lagat sojakorv stroganoff med fullkornsbulgur och sallad till middag och håller på att rensa vidare. Har kommit en bra bit i rensandet.

Jag har en härlig lista i mina anteckningar i mobilen med saker jag tänkt blogga om i höst. Självklart blir det också mycket mer än så men jag tänkte ge en liten försmak. Har du fler idéer om vad jag borde blogga om? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!

Jag testar rawfood-bollar. Någon gång i veckan är det ok för mig att äta rawfood-bollar och i höst tänkte jag testa olika ställen och sen skriva vad jag tycker! På Urban Deli på Nytorget har de för övrigt även rawfood-tårtbitar, bra att veta ifall man ska ha kalas och vill ha ett sockerfritt alternativ att bjuda på!
Gruppträningspass. Inte nu i veckan men veckan därpå så kommer jag börja igen med att prova ett nytt pass nästan varje vecka. Kul!
Att skriva roman. Jag har tänkt skriva lite olika inlägg om kreativt skapande och mina tips på olika sätt. Typ tips för den som vill börja skriva i tidningar, hur jag tänker när jag ska skriva roman, hur jag får mina mentala spärrar/prestationsångest att släppa när det gäller kreativt skapande osv.
Ett lunch-/frukostställe i veckan. Redan i kommande vecka ska jag börja med att prova ett frukost-/lunchställe i veckan och skriva om det i bloggen. Vissa kommer jag ha varit på förut i början, men ändå. Kommer fota lite på plats och berätta om mina intryck.
Mina olika inredningsstilar. Min inredningssmak går i perioder och jag tänkte plocka fram och visa vilka stilar som passerat revy.
Vikt och mått varannan fredag. Självklart fortsätter jag nu med vikt och mått varannan fredag! Promenaderna idag har gjort mig rejält motiverad igen.
Inredningsplaner i olika rum. Rum för rum tänkte jag visa hur jag vill inreda. Det får gå lite sakta, eftersom man måste ha råd att skaffa saker också! Men kul ändå.
Veckans kulturella. Ett lättsamt och inspirerande inläggsformat där jag berättar om vilken kultur (böcker, ev podcasts om något avsnitt är extra bra, musik, filmer/serier osv) jag har tagit del av senaste veckan och kanske ger några allmänna kulturtips.
Instagram. Jag kommer fortsätta att tipsa om härliga konton på instagram.
Recept. Det blir fler recept än tidigare här i bloggen, eftersom drömlivet börjar och jag kommer ha tid att ta bättre bilder (ska ju lära mig fota också!) och prova fler roliga nyttiga recept. Frukostar, mellis, middagar, sallader. Ja, ni förstår nog vad jag menar!
Tjock + outfits och sådant. Jag kommer så klart fortsätta att belysa övervikt ur min synvinkel och komma med personliga reflektioner och sådant. Fatshaming, kroppspositiva initiativ, överviktsdebatten och så. Vill även börja visa vad jag har på mig och vardagsbilder oftare.
Planering & drömliv (och matdagbok emellanåt). Behöver nog ingen närmare presentation!

Hmm, ja och sen blir det nog en del om socker och min livsstilsförändring förstås. Och massa annat, säkert. Hoppas att ni vill hänga på!

  1. Amanda skriver:

    Jag älskar din blogg och ser mycket fram emot höstens inlägg och olika teman :)

    1. Men åh, vad glad jag blev av din kommentar. Tack! :)

Comments are closed.

LOADING..