Just nu – mat, träningssaknad osv

jag_idag

Jag tog en selfie på mig själv i soffan när skuggan på väggen var superstark. Övade på att redigera bilden lite i photoshop men behöver verkligen öva mer så klart! Vi ska iväg och dricka kaffe hos kompisar på Söder + att jag har jobbat massor idag (först bibblan och sen nya jobbet tills för tio minuter sen) och var uppe okristligt tidigt i morse. Hursomhelst!

Styrketräna, vad jag saknar det! Först var jag ju sjuk och sen har jag jobbat så _abnormt_ mycket så nu var det faktiskt ett tag sen jag styrketränade. På torsdag är det dags igen, tänkte faktiskt klämma in tre pass under återstoden av veckan för att få en kickstart igen.

Mat. Maten har väl gått okej men med ett par nödlösningar. Igår åt jag frukost med mamma på Pom och flora <3 på både det ena och det andra! Och köpte sen med mig en sallad från Urban deli till lunch. Har inte lagat mat på ett par dagar och har ingen riktig plan för vad jag tar med mig i morgon till min 11-timmarsdag. Men det är ju sista dagen, tänker jag. Köper väl plocksallad.

Bok. Läste ut Nanna Johanssons novellsamling Paradise på väg hem från ena jobbet idag, den var skruvad och bra. Snart kommer även ett inlägg om de böcker jag har läst senaste veckorna. I morgon som på-vägen-till-jobbet-läsning tar jag med mig Sofi Oksanens nya roman Norma som reselektyr. Ser fram emot den!

Drömlivet. I morgon jobbar jag alltså 11 timmar och sedan är det slut på bibblojobbbet för min del, efter drygt tre år (tror jag) på 50 procent. Kommer verkligen sakna kollegor och några stammisar, men det är ju så kul med allt det nya också!

Planering. På torsdag morgon ska jag sätta mig och planera typ ALLT?! Nästa veckas jobb och träning och allt sådant, plus också mat och promenader. Sedan kommer jag fortsätta att vara väldigt strukturerad för att drömlivet ska bli behagligt och effektivt på samma gång.

Annars har jag nog inte så mycket tankar just nu. Vad tänker ni på?

LOADING..