Vemodigt och underbart

Idag var allra sista dagen på mitt halvtidsjobb på bibblan. Efter tre år (minus tjänstledigheten på 6 månader) av massa boklån (jo det är en av effekterna med den arbetsplatsen), intressanta samtal med besökare och kollegor så var sista dagen kommen.

Jag blev bortskämd med rawfood-tårta (!) eftersom mina kollegor vet att jag inte vill äta socker. Den var så otroligt god, och här är receptet. Blev alldeles rörd över omtanken, verkligen. Jag fick även en ståtlig monstera av kollegorna och presentkort på Söderbokhandeln. Av mina favoritstammisar fick jag blommor och fina kort.

Det kändes lite vemodigt att åka därifrån nu på kvällen, eftersom jag kommer sakna kollegor och några stammisar som jag alltid haft så roliga och intressanta samtal med. Jag är tacksam för de här åren och vet att jag kommer hålla kontakt med flera.

Samtidigt är jag så otroligt peppad på allt det nya. I morgon börjar ju drömlivet. En helt ny tillvaro. 50 procent jätteroligt copyjobb (med möjlighet att planera in de 20 timmarna som jag vill under veckorna), resten av tiden bloggen + lärare på Forsbergs i skrivande + skriva skönlitterärt + träna + rita + promenera + laga mat och läsa böcker.

I morgon bitti ska jag styrketräna och sedan sitta och planera kommande veckorna, hur jag ska strukturera tiden och vad jag ska äta (fast där nöjer jag mig att planera en vecka i taget) och träna. Därefter ska jag jobba hemifrån med copyjobbet (som jag ju redan är igång med sen 1 augusti) och senare på eftermiddagen och kvällen kommer jag bara vara ledig. Plocka lite hemma, laga någon god middag, babbla med Jens, bläddra i böcker och promenera. Och blogga, så klart!

Hur har ni haft det idag?

  1. Agneta skriver:

    Låter jättespännande med nya jobbet,men framförallt mindre stress med dubbeljobb. Här i London har skola och jobb och allt börjat igen. Jag har verkligen gillat att vara mamma ,men tycker samtidigt att det är jätteskönt att barnen blir mer självgående,yngsta 11 år. Och jag får mitt liv tillbaka lite.Lycka till med nytt jobb.

Comments are closed.

LOADING..