Alltså! Plötsligt kommer jag i storlek L (kolla vad glad det gör mig)!

glad

Jag kan inte minnas sist jag kom i storlek L. Det är _längesen_, så mycket vet jag. Det är också sjukt längesedan jag överhuvudtaget köpte nya kläder. Dels har det haft med ekonomiska skäl att göra, och dels att jag har velat avvakta. Men nu kände jag att det var dags att fylla på lite, även om jag kommer vänta med att köpa en helt ny garderob. Livet pågår ju nu också, och jag har rensat ut oändliga mängder kläder. Så idag gick jag och min underbara syster ut på jakt. Målet var en höst-/vårjacka (min gamla är jättestor!) och ett par skor som funkar att ha när det blir lite kallare.

höstskor

Dessa skor blev det! Jag måste ju ha bekväma och ganska rejäla skor, och dessa funkar att ha även när det blir lite kallare, även om jag kanske behöver ytterligare ett par till den riktiga vargavintern, för dessa är inte fodrade med sådant där vitt ludd. Men jag gillar att de är rediga och funktionella och ändå fina!

höstjacka

Vi hittade också en superfin kappa på Åhléns city (i storlek L, så himla okomplicerat liksom!). Om ni undrar varför bilderna är tagna på balkongen så är det för att det börjar mörkna, därför är de ändå inte helt skarpa. Men bättre än om vi hade fotat inomhus i lampljus.

Jag och min syster tog även en tripp till Indiska och köpte en kofta samt några tunikor och ett par tajts. Sedan var vi på H&M och köpte strumpbyxor, jag trodde inte att jag skulle komma i dem men provade dem så fort jag kom innanför dörren hemma och DET GICK! Jag kan inte minnas när jag hade strumpbyxor senast men tippar på 2009? kanske.

Känslan är ganska obeskrivlig, plötsligt vill jag kasta alla mina gamla uttjatade och stora sladdriga kläder och ha nytt, men jag får ha is i magen och ta lite i taget. Utan er läsare och den här bloggen hade jag aldrig klarat det här. Trogna läsare vet hur jag har kämpat. Nu ser jag fram emot när jag kommer i storlek M, även om det är helt okej att det tar lite tid. Storlek L är otroligt stort för mig, WIIIIHOOO!!

 1. Ewa skriver:

  Det är bara att gratulera, Du har verkligen orsak att vara stolt över Dig själv. Det kan ju hända att Du också samtidigt kommer att vilja ändra klädstil, med mig är det ofta så att jag klär mig som jag känner mig.

  1. Tusen tack! ja jag är lite vilse i klädstil just nu haha! vet inte alls vad jag ska ha för klädstil framöver :D det var därför jag tog med mig min fashionguru till syster på jakten den här gången och det lär jag göra nästa gång också!

 2. Sofi skriver:

  Grattis till viktnedgången! :)
  Ett litet tips. Kolla i second hand-butikerna efter kläder som du kan ha på vägen ned mot nästa storlek. Det går att hitta även snygga kläder i större storlekar om man tar sig tid att leta lite. Byxor kan vara svårt att hitta men skjortor, tröjor och toppar finns det en del av. Snygga kläder för en billig peng som man med gott samvete kan skänka till återvinning när de blivit för stora.

  1. Jaa alltså det där med secondhand…! jag älskar ju secondhand-grejer när det kommer till inredning men med kläder tar det emot att orka leta. Jag köper nog kläder på kedjorna, tänker att jag kommer kunna ha L ganska länge nu och sen lär jag stanna på M. Så det jämnar nog ut sig :)

 3. Marina skriver:

  Grattis! Det är så härligt att se att du nu har balans i ditt liv och att du mår så bra – då kommer resultaten också!

 4. Sofia skriver:

  Va kul! Klänningen är superfin på dig. Kände din glädje ända in i magen när jag läste ditt inlägg och fick ett leende på mina läppar. Bra kämpat!

 5. Wow, grattis! Heja dig!

Comments are closed.

LOADING..