Bilder på mig nu och när jag vägde mer

Jag känner att det, apropå att jag upptäckte den här veckan att jag kommer i storlek L, är dags att titta på lite gamla bilder och jämföra med idag. Det är ju kul att göra det med jämna mellanrum, så lätt att glömma bort. Vi börjar med äldre bilder! Obs att det här inlägget inte är ett försök att falla in i medieretoriken att tjock är ful och mindre tjock är bättre, så är det inte alls. Jag bara tänker att det kan vara peppande för både mig och andra att se att jag sakta sakta kommer närmare det jag kämpar med!

Det blir ganska många äldre bilder, fortsätt neråt så kommer nyare!

ÄLDRE BILDER

 

 

De här två är från tidig vår (februari? mars?) 2014 och tagna av min vän Lisa Levander. Här var jag nog större än jag någonsin varit innan eller efter.

 

Den här bilden (med dock sjukt snygga kläder om jag får säga det själv!) är från juni 2014.

Denna är från januari 2015, jag hade alltså fortfarande inte kommit igång med styrketräningen och bodde i världens mörkaste etta på Kungsholmen.

januari

 

Den här bilden är från januari i år.

 

 

Även denna bild är från januari i år.

Denna är tagen ovanifrån någon gång 2014 på våren tror jag, men trots ovanifrånvinkeln är det så otroligt stor skillnad på det ansiktet och det jag idag ser i spegeln.

 

Och så sista gamla bilden då, från maj 2015.

 

NYARE BILDER

 

glad

jagpaus

 

 

skarmavbild-2016-09-23-kl-07-21-51

 

Ja stor skillnad är det verkligen! Ansiktets utseende varierar ju typ lite beroende på vinkel osv men jag ser själv en otroligt stor skillnad även på händer, armar, axlar och sådant. Kul, nu är det bara att fortsätta kämpa. Så kan dessa nedre bilder vara exempel på ”förut” så småningom!

 

Här finns ett annat sådant här inlägg från i maj, fast med andra bilder.

  1. Maria skriver:

    Du är fin på alla bilderna men visst är det till din fördel att du tappat kg.

  2. Emma skriver:

    VERKLIGEN stor skillnad! Som du skriver syns det givetvis på hela dig men också en hel massa i blick och ansiktsuttryck samt liksom hela ditt glow och din lyster! Riktigt bra jobbat, det är inte alltid lätt att vara så snäll mot sig själv :)

  3. moa skriver:

    Jättestor skillnad på alla sätt och vis :)

Comments are closed.

LOADING..