Så lät jag i radio igår


Skärmdump från klippet. 

Igår var en riktigt härlig dag, så jag bara måste berätta om den. Men först:

Klicka här för att höra hur det lät när jag var med i radio igår, och pratade om mina teckningar!

Här är en kortare version för dig som inte vill höra på tiominutersvarianten

Okej, dagen igår!

På morgonen gick jag upp supertidigt och åt min gröt och kollade lite på SVT Play. Sedan åkte jag till Odenplan där jag hade en läkartid. Läkartider är åtminstone skönt att få avklarade och den gamla stadsbon inom mig älskar att vara inne i stan i rusningstid (eller närsomhelst). Efter läkartiden åkte jag och satte mig på det co-working-ställe jag kan sitta på med mitt nya jobb (jag kan sitta antingen där eller hemma, så härligt!) och jobbade med lite allt möjligt. Fjärilarna flaxade som tokar i magen för så småningom blev det dags att röra mig mot Radiohuset.

Intervjun gick så fort. Ok, det var en kort intervju, men ändå. Swisch, sa det, så var jag utanför radiohuset igen och klar och fjärilarna i magen lugnade ner sig lite. Jag åkte och spontanlunchade hos min syster, vi gjorde en halloumisallad med en klick crème fraîche som hon kryddade med curry och sådant, enklaste röran/salladstillbehöret om man inte orkar mixa något avancerat.

Väl hemma igen jobbade jag lite till, innan det var dags att laga middag (samma som lunchen, jag har skjutit på matsedeln och börjar med den i morgon eftersom jag blev tvungen att handla på nätet pga mycket matvaror!). Och sedan streetdance, vilket är lyckan på jorden som jag skrev om tidigare idag. Ja, det var min måndag på ett ungefär. På kvällen läste jag lite i en roman av Hermann Hesse som jag läser just nu, ”Under hjulet” heter den men den är väl sådär. Ändå tillräckligt bra för att läsa vidare.

Hoppas att ni också har härliga dagar!

  1. nora skriver:

    Gud vad trevlig och vettig du låter :)

Comments are closed.

LOADING..