Ny grej i bloggen

Just nu är jag trött, må ni tro. Jag råkade på en förkylning tidigare i veckan, ingen feber eller så men bara en redig förkylning (som typ alla har just nu). Dessutom har jag i två dagar varit lärare på Forsbergs i bloggar och sociala medier. Hur kul som helst men sammantaget har det gjort mig lite trött! Så när jag kom hem idag (efter att ha hängt lite på vår utställning, sista dagen i morgon) somnade jag och sov flera timmar i sträck.

Det blir alltså inget superambitiöst bloggande, men en grej har jag funderat på senaste tiden och nu bestämt mig. Jag är ju lite besviken på mig själv för att jag inte går ner i vikt så nu ska jag försöka med något ambitiöst för att få det att hända. Från och med söndag kommer jag köra matdagbok här i bloggen, tre dagar i sträck. Då tar jag med varenda litet äpple eller mandel som slinker ner. Förutom att det kanske kan vara inspirerande för någon så kan det förhoppningsvis även inspirera mig. Första sådan publicering kommer alltså på tisdag kväll och sedan var tredje dag i åtminstone några veckor (kanske längre).

Jag har provat sådant tidigare men den här gången är det ok om jag inte fotar allt, bara jag skriver upp och tar med allt. Heja!

LOADING..