Massiv instagram-inspo

Minns ni för ett tag sen när jag visade otroligt inspirerande konton på instagram? Kolla här. Så gjorde jag det även en gång i augusti, kolla här! Nu är det dags igen:

@pardonmytone

Jag följer hur många som helst sådana här duktiga personer som skapar saker. Förutom att jag älskar den här typen av design så blir jag inspirerad av att ha ett flöde fullt av folk som GÖR. Skapar. Som liksom prioriterar det i sin tillvaro och har valt att satsa på det. pardonmytone är en av dem.

@persdotters

Jag är pyttelite sugen på att uppdatera inredningsstilen här hemma. Jag vill absolut inte sluta med retro, men kanske få bort några av färgerna utan att för den sakens skull ha ett avskalat hem. Jag tycker det är fint med ett hem där människor lever, där det inte känns som att jag är för mycket och blir nojig och rädd för att spilla (för spilla gör jag ofta). För mig är det alltså även estetiskt finare med ett hem som känns levande, jag hör till dem som tycker att ”den goda smaken” är någonting 100 procent subjektivt. Det är fint att tänka så tycker jag. I @persdotters hem är det personligt och fantastiskt fint. In och följ!

@katepugsley

@katepugsleys stil påminner lite om Mogu Takahashis, ni vet hon som jag nyligen köpte fina saker av och även instagram-tipsade om sist. Jag älskar hursomhelst den här illustrationsstilen. Naiv och vacker. Fin va? Följ här.

@elfvinggarden

Dagens sista tips: Hemma hos @elfvinggarden är allt sådär fingertoppskänsla-fint, ni vet? Alltså så att det varken känns tråkigt och avskalat eller plottrigt (som det lätt blir för mig, eftersom jag inte på samma sätt har fingertoppskänslan). Så himla, himla fint och jag älskar Cornelis-tavlan!

PS: Följ gärna mig på instagram också! Skärmdumpen ovan är från min vanliga instagram, @jessicaosv. Där lägger jag upp inredning (även från folk jag besöker, om jag får, som ni ser), litteratur och teckningar. Jag finns även på jessicaritar med bara teckningar och jessicasviktigamal med mat och träning men jag är lite o-aktiv på de två sistnämnda, det kommer och går.

  1. Kul inslag i bloggen!

    Kika gärna in på poddkollen.se där jag dagligen kommenterar och tipsar om olika poddavsnitt – eller följ poddkollen på insta :)

Comments are closed.

LOADING..