Vägning: Jag är på banan igen!

Okej, det här får bli en snabb uppdatering för jag måste strax gå hemifrån. Ska iväg på möte hela förmiddagen och innan dess springa ett ärende.

Så här:

För någon vecka sedan vägde jag mig och hade gått upp en del. Det var efter att min mens var över så jag förstod att den inte var anledningen. För ett ögonblick tänkte jag strunta helt i det här projektet. Jag tänkte att jag kanske inte skulle klara det här med att gå ner utan quickfixes och sådana har jag haft min beskärda del av så då tänkte jag bara strunta i det helt och hållet.

Den känslan höll inte i sig särskilt länge, eftersom jag inte är typen som ger upp. I stället tänkte jag att jag skulle se den höga vikten som ett tydligt tecken. En uppmaning till att vända skutan igen. Jag pausade från propud, rawfood-bollar och massiva mängder mellanmål.

För en dryg vecka sen var jag uppe på 90.3 kilo (jämfört med 88.8 vid förra vägningen). Idag är jag nere på 89.2. Jag har alltså lyckats gå ner 1.1 kilo av det jag gick upp! Jag vände skutan i stället för att ge upp! Det här låter säkert mjäkigt för någon och det är det ju, jag har fortfarande gått upp lite.

Men den stora vinsten här är att jag är på banan igen! Jag äter bra, äter inte för mycket mellanmål, tränar och promenerar som jag ska, tack vare den där viktuppgången. Så jag känner mig inte besviken utan stolt. Mått och sådant får vänta ytterligare två veckor, nu ska jag vänja mig igen vid dessa nygamla rutiner först och främst.

Ha en fantastisk fredag! Friyay liksom!

 1. Nanna skriver:

  Du är ju fantastisk! Vad klarsynt av dig att vända skutan i ett så tidigt skede.

 2. Kämpa på.. Du är jätteduktig som är så öppen med ups and downs i livet men inte ger upp!

 3. Sofia skriver:

  Stolt du är och stolt ska du vara!!

  Det är ju fantastiskt!! Hur många gånger har inte jag, och säkert du, dragit iväg med både 15 och 20 kg innan vi trycker på stopp-knappen. Att redan vid 1,5 kg inse att skutan börjar på fel håll är jättestarkt tycker jag. Bra jobbat!

  Ha nu en härlig helg och unna dig något riktigt bra som belöning, kanske en massage, ansiktsbehandling, en mysig utflykt eller något liknande.

Comments are closed.

LOADING..