Nu ska jag testa ett onlinepass om dagen i 7 dagar – är du på?

drömlivet

Jag har lite mindre tid än vanligt den här veckan och vill också hinna skriva skönlitterärt har jag tänkt, så att jag kommer in i romanskrivandet igen. För att spara på logistiken ska jag därför prova ett onlinepass om dagen i 7 dagar! Jag är inte sponsrad eller så, det här är bara en rolig grej jag vill göra och därför kommer jag inte fokusera vilket gym det gäller eller så, utan bara på vad jag tycker om de olika passen. Kul va? Jag tänkte prova både sådana som är inom min comfort zone och som jag har testat förut (dvs danspass) men också lite otippade som yoga och styrkepass.

Jag är så peppad! Så skriver jag om ett varje dag. Eftersom jag har varit duktig och gjort en editorial calendar för bloggen den här veckan (eh alltså skrivit upp i min skrivbok vilka inlägg som ska upp varje dag) så blir det lite extra mycket bloggande kommande vecka. Bästa sättet att motverka höstrusk-elände är ju förstås att fylla livet med glädje och det är precis vad jag tänker göra. För när jag tränar blir jag glad! Jag kör igång i morgon kväll, för på morgonen ska jag promenera.

Vem är på?

LOADING..