Nu är jag redo och har skapat mitt första träningsmål någonsin.

Jag har idag skapat mitt första träningsmål någonsin. Fram till för ett år sedan ungefär, så har jag alltid sett träningen som ett nödvändigt ont. Något jag bara måste göra för att inte tappa kontrollen. Kopplingen mellan träning och vikt (och utseende) har helt enkelt varit väldigt nära för mig. Som för så många andra.

Men senaste året har något hänt. Jag har ju skrivit om det en del i bloggen också. Kortfattat: Jag har börjat se fram emot att träna. Under tiden är det alltid jobbigt men känslan efteråt är ju oslagbar. Jag har känt hur jag blivit mycket starkare och inför streetdancen är jag alltid jätteglad numera.

Därför är jag nu redo för ett första träningsmål. Som noll procent tävlingsmänniska och helt ointresserad av sport har det inte varit aktuellt att jobba med mål inom just träningen. Men nu: Att åka på någon form av träningsresa! Åsa Fornander ordnar en del och hon är min favoritinstruktör så troligtvis blir det någon av hennes – med fokus på dans!

Jag känner mig inte redo nu i vår men till hösten eller senast nästa vår tänker jag mig att jag ska göra det här. Och hur ska jag nå det här målet? Jo, genom att fortsätta hålla i träningen som jag gör nu förstås. Bli starkare, tryggare i min kropp.

Kul va? Har ni några mål med er träning?

Följ gärna min nya facebooksida för bloggen, Jessica osv. Och så är jag igång igen med mitt matkonto på instagram, @jessicasviktigamal!

 1. Marie skriver:

  Träningsresa är det absolut roligaste som finns! Bara ha kul med träning och slippa allt ansvar kring att laga mat och städa osv.

  Jag har varit tre ggr med Springtime och även om det har varit mycket löparfokus så har deltagarna varit väldigt blandade med både elittränade människor, vanliga och nästan helt otränade men på något sätt får alla ihop det till något bra. Däremot har det inte varit så mycket dans på just de resor jag varit på.

  Både belöning och mål!

 2. Jag tror fullt på att när man ser träningen som något roligt och inte ett krav så får man det att funka, den blir av och något som till slut blir lika självklart som att borsta tänderna! Träning är ju så mkt mer än viktkontrollerande.

  Träningsresa är ett fint mål!

 3. Szofia skriver:

  Svinbra mål ju! Jag kan följa med!

  1. Kan du, men är du pepp på en renodlad dans-träningsresa då? För det är en sådan jag vill åka på, utan fokus på ångest och tävlingar och löpning och hinderbanor. Bara lustfyllt och härligt och massa dans. Det vore jättekul om du följer med!! <3

Comments are closed.

LOADING..