Jag ska testa PT small group!

Nya grejer på gång, redan nu i veckan!

Jag gick ju hos PT 2-3 gånger i veckan från typ maj 2015-januari 2016. Sedan dess har jag styrketränat på gym (med pulshöjande inslag) 3 gånger i veckan med ett gäng slarvveckor i höstas. Jag upplever ändå att det går bra. Jag har fått in rutinen och skulle inte vilja vara utan mina träningspass (för att inte tala om streetdance men det är en annan historia).

Men nu känner jag ändå att jag vill ha en liten skjuts i träningen under en period, för att liksom komma till nästa snäpp. Dock känner jag inte att jag har lust att gå så mycket varje vecka, utan kan köra två av passen på egen hand ute i gymmet. Därför har jag signat upp mig på 10 gånger med PT small group! Vi kommer vara fyra personer (som inte känner varandra) och en personlig tränare som kör en gång i veckan i tio veckor. Om jag känner att det funkar jättebra kanske jag kör tio veckor till, vem vet?

Första gången är redan nu i veckan och jag är riktigt peppad och nyfiken! Som jag har förstått det kör man inte med maskiner utan mer styrketräning med den egna kroppen. Jag lovar att berätta mer efteråt, men ville bara berätta om det här redan nu!

Sedan lunch idag är jag igång med min nya kost (som ju är otroligt lik hur jag har ätit länge nu, med några få justeringar). Till lunch åt jag en redig halloumisallad med turkisk yoghurt+curry som dressing.

Och till middag LCHF-pizzasnurror med sallad, så gott! Nu ska jag snart promenera eller köra onlinepass, inte bestämt mig än.

Hur har ni det?

Följ gärna min nya fb-sida för bloggen: Jessica osv.

  1. Tove skriver:

    Är det en ”redig” sallad? Inte så mycket som skulle göra mig mätt förutom halloumin :) Bara blad och paprika typ ju? Blir du mätt? I så fall är jag avundsjuk. Skulle behöva antingen tre sådana eller dubbelt så mycket halloumi och dressing för att bli mätt på det där.

    1. Alltså nä, tallriken ser mycket mindre ut på bilden. Det är en sådan där modern salladstallrik som är nästan som en skål. :) Det är en halv halloumiost, massa rödkål, spenat, massa paprika (typ en halv gul och en halv röd), gurka, en hel morot, nästan en hel tomat osv. Plus olivolja, flingsalt och en redig klick ”sås” gjord på turkisk yoghurt och curry. :)

Comments are closed.

LOADING..