Superlyxig goodiebag och mat som mättar

Jag har aldrig varit med om maken till lyxig goodiebag, hörni. Och äntligen fick jag bli lite mätt.

Som jag nämnde fick vi ju vääääärldens lyxigaste goodiebag på bloggträffen häromdagen. Jag blev så glad när jag märkte att den innehöll både frisörschampo- och balsam (Björn Axén). Jag märker nämligen väldigt stor skillnad på mitt hår om jag använder mataffären-schampo respektive frisörschampo och mitt har precis tagit slut. Att goodiebagen innehöll massa produkter från Rituals gjorde mig ännu gladare, eftersom jag själv ofta brukar köpa deras produkter. Deras duschkrämer är magiska, måste nästan provas. Sedan var det läppbalsam och lite andra krämer plus en vit necessär.

Goodiebagen innehöll även en kalender från Damernas värld (eftersom jag redan är i full gång med min kalender från Bookbinders design) och så fick man ta valfritt av Bonnier Tidskrifters tidningar. Jag tog Sköna hem, Topphälsa, Damernas värld. Fint!

Igår var jag ju sjukt hungrig hela dagen, alltså på en nivå som inte är rimlig eller sund.  Jag åt tre (!) panikmellanmål under dagen, allt var inom lågkolhydrat-vänlig mat men det blir ju också lite fel. Jag har bestämt mig för att ändå prova under den månad jag har bestämt och se hur det känns. Känns det inte bra så korrigerar jag min kost. Idag till lunch åt jag en redig portion (lite mer än på bilden) LCHF-paj + sallad och blev äntligen lite mätt! Skön känsla måste jag säga.

Många engagerar sig och kommenterar, det är så fint tycker jag! Men jag vill också påminna om att jag dels kör liberal lågkolhydratkost (i bemärkelsen att jag kan äta rotfrukter, bär och ibland bönor/linser) samt att jag kommer äta det som bjuds när jag går bort på middag. Det är ju ändå inte varje dag.

Efter middagen hos mamma och pappa igår fick vi rysk yoghurt, bär och rivet limeskal. Ni måste prova! Om man inte är känslig för socker kan man blanda limeskalet med råsocker (tror jag det är) och strö över. Annars funkar det lika bra så här.

Följ gärna min nya fb-sida för bloggen, Jessica osv. Och kanske är det dags att spana in någon fin teckning av mig att köpa till dig själv eller en vän lagom till löningen nästa vecka?

Hur mår ni?

 1. Maria skriver:

  Goodiebag ska det tydligen va, ja detta ord är ju relativt nytt.

 2. Maria skriver:

  Va trevligt att du uppskattade goodibagen. . Verkar som om många som bloggar och är i mediabranchen tar sådana för helt givet. Alltså va kul det hade varit att få en sådan present. Har aldrig fått en goodibag i hela mitt liv men alltså olika faller ödets lotter.

  1. Nej jag tar absolut inte goodiebags för givet. :) blev så glad för denna. Men jag får ju inte ofta goodiebags eftersom jag aldrig går på event, så det är typ 2 ggr per år när Bonnier tidskrifter har sådana här bloggträffar. Jag tror att vissa bloggare kanske får goodiebags heeela tiden och då blir man nog lite avtrubbad efter ett tag :)

 3. Nanna skriver:

  Nu är detta bara funderingar. Jag hörde någonstans att vi människor inte BEHÖVER äta på ett halvår. Alltså om man ser till att man ska överleva. Dricka ska vi göra minst var tredje dag. Vi klarar oss på det vi har.

  Men min fundering är vad hunger egentligen är? Jag blir hungrig. Ibland så det svartnar för ögonen. Ändå äter jag flera gånger om dagen. Vad är hunger? Och vad är mättnad? Dr Molsley sa ju på skavlan att har man inte får något som helst utslag på blodsockret typ på flera dagar utan mat, det klarar kroppen av att parera. Men jag tycker det ju KÄNNS som om jag får blodsockerfall. Vad är det då? Och jag har verkligen en fettreserv varför kan inte kroppen skynda sig att ta där först och liksom hoppa över att känna sig hungrig?

  Bara tankar.

Comments are closed.

LOADING..