LCHF-inspirerat matlag

Idag har jag och Angelika haft matlag här. Jag är ju inte riktigt frisk ännu, men tyckte att det kändes värt att ändå köra. Det är så skönt att ha matlådor i frysen. I vanliga fall har vi haft en del potatis och matvete och sådant i våra matlådor men den här gången körde vi ett helt LCHF-inspirerat matlag. Vi lagade:

  • Kyckling med god sås och blomkålsris
  • Broccoligratäng
  • Torsk med blomkålsmos och citronsås

Så otroligt nöjd just nu. Matlaget gick också mycket snabbare än vanligt. Det sa bara svisch och så var vi plötsligt klara.

Dagens matlådor blev ungefär 400 kronor per person, för 12 matlådor var. I vanliga fall hamnar vi någonstans runt 300-350 per person. Sen är jag ganska slösaktig i vanliga fall så jag vet inte hur mycket det jämnar ut sig egentligen. Men ändå. Det är billigt, enkelt när man är två och otroligt skönt att ha en frys full av bra mat.

Jag har också hunnit jobba en del hemifrån idag men nu säger min rediga förkylning ifrån, så nu ska jag lägga mig och vila en stund framför Netflix innan middagen. Har läst era kommentarer angående att det inte får bli för mycket kalorier inom LCHF och att man inte ska äta mellanmål. Gällande mellanmålen tänker jag bara göra det ibland men nu i början måste jag göra det i en övergångsfas. Och jag ger det en månad, märker jag att jag inte har gått ner i vikt så kommer jag på någonting nytt. Tack för att ni finns och tipsar och peppar!

Hur mår ni idag?

LOADING..