Och hur går det med allt?

Här är min middag från igår. En perfekt middag, om jag får säga det själv! Färsbiffar, Paulùns supermix (råris, quinoa osv, ni måste prova!), kokt broccoli och edamamebönor och guacamole på kvarg, salt, vitlök, avokado. Protein, grönsaker, kolhydrater, fett.

Jag har bestämt mig för att inte i förväg berätta så mycket om planer och tankar kring mat, träning och vikt. Detta för att jag inte ska behöva känna press och att jag misslyckas med småprojekt. I stället fokuserar jag på följande aspekter:

  1. Inte krångla till maten! Hellre äta samma ofta än att bli stressad över konstant nya och svåra recept. Man får tänka på att jag typ har lärt mig att laga mat senaste året, så det är ganska nytt fortfarande.
  2. Sköta mina styrketräningspass.
  3. Promenera massor, just nu är det vår i Stockholm så det är underbart att vara utomhus. Det är ju ett plus!
  4. Inte sätta så stor press på mig själv utan bara liksom köra på i lugn takt och en dag i taget. Inte titta så långt fram i tiden på stora mål, det funkar inte för mig har jag märkt utan gör mig bara stressad. I stället: Lustfyllt, snällt mot mig själv, gott, färgglatt, enkelt.

Idag ska jag jobba hemifrån, har varit och promenerat och kattvaktat en liten katt som heter Keso i morse. På eftermiddagen ska jag till sjukgymnasten för första gången (stora förväntningar på detta, hehe) och i kväll hålla kvällskurs på Forsbergs. Till lunch blir det samma som gårdagens middag och till middag sojanuggets med massa grönsaker och sånt!

I helgen sitter jag på Designmarknad Sthlm med mina illustrationer och kylskåpsmagneter och prints, ni får hemskt gärna komma förbi och säga hej om ni bor i Stockholm! Lördag och söndag 11-17, här finns all info. Jag har alltså även gjort prints av mina teckningar, mer om det snart men på länken finns en liten film.

Hur har ni det?

  1. Lena skriver:

    Låter ju toppen! Och grattis till det stoooooora steget att få på baddräkt! Hoppas du får många härliga dopp i sommar!

  2. Finns nån möjlighet att kollaoch köpa dina kylskåpsmagneter utanför Sthlm.
    Kram

Comments are closed.

LOADING..