Min söndag i bilder

Jag känner fortfarande inte att jag vill blogga om någonting annat än vardagen med tanke på fredagens händelser. Och söndagsinspiration skulle också kännas fel. Men ni får följa med på min dag idag! Till frukost åt jag frozen banana yoghurt med pumpakärnor. Kollade på några avsnitt av Netflix-serien Love som jag har hört mycket om men som verkligen var sådär.

Sedan begav jag mig till gymmet och körde ett Olga-pass. Så himla tufft, jag var stolt att jag genomförde det till punkt och pricka! Och jag är stolt att jag vågar lägga upp en osminkad spegelselfie, huga!

Gick hem och hängde lite med Jens och sen gjorde jag lunch. Haricots verts, broccoli, sojabönor, rödkål, paprika, gurka, spenat, sojanuggets, en liten klick paprikaröra, en klick guacamole på kvarg i fullkorns-tortillas. Så himla god och bra lunch!

jessicaritar

Just det, igår kväll ritade jag den här. Den kommer bli prints i svartvitt och färg (två olika).

Efter lunch åkte jag och Jens buss och tunnelbana till Jens 91-åriga farmor i en annan del av stan. När vi väntade på bussen fotade jag mina hemmagjorda visitkort! Sjukt nöjd.

Hos Jens farmor mötte vi även Jens pappa och pappans fru. Vi drack kaffe och skrattade och babblade och jag fotade några fina tavlor av Jens numera avlidna farfar Karl-Erik Åberg.

Sedan åkte vi till Söder. Gick en kort sväng. Vi gick inte på kärleksmanifestationen idag men jag ska till Centralen i morgon och lägga blommor och så.

Så småningom kom vi hem, jag skrev en artikel och tjoff så är det kväll igen.

Vad har ni gjort idag?

 1. moa skriver:

  Jag håller med Anna. Det ser ut som att träningen och de goda vanorna ger resultat!

  1. vad kul att ni ser det, jag väger inte mindre än senaste vägningen dock så vitt jag vet så jag tror bilden är lite omedvetet förskönande :D

 2. Madde skriver:

  Hade 50 årskalas i lördags så jag har sovit på soffan hela dagen igår ;-) Tar på krafterna att bli tant hihi. Sen tog jag mig upp ur soffan, gick bort till en pub och kollade på fotboll, gick hem sen och la mig och sov. Så såg min söndag ut.

 3. Anna skriver:

  Vad liten och smal du ser ut på gym-bilden! Vad jag har gjort i dag? Röjt i trädgården och åkt otaliga vändor till Återbruket. Helt okej söndag.

Comments are closed.

LOADING..