Mat, vikt, träning – en liten uppdatering

Hej, här står jag och ser allvarlig ut. Jag har läst att kvinnor som ser allvarliga ut på bild signalerar aggressivitet, medan män som ser allvarliga ut signalerar pondus. Så intressant grej att ha med sig i sin vardag. Ställ er och titta på alla tidningsomslag vid kassan i mataffären någon dag, analysera och fundera på varför.

Okej, jag tänkte helt enkelt uppdatera lite om hur det går för mig på alla fronter!

MATEN

Maten går bra! Jag småäter inte och äter inte på kvällarna efter middagen. Det har blivit några ”nödlösningar”, ibland för att jag inte har orkat, ibland för att jag inte har hunnit, men jag har ändå liksom hållit mig inom det jag ska äta. Är igång igen med att räkna kalorier på Olgas PT online och det känns bra.

Har en avslappnad inställning till maten nu, i meningen att jag inte liksom hetsar upp mig eller krånglar till det. Jag tänker hela tiden: keep it simple och good enough. Repeterar de budskapen. Köpte hem massa från mathem häromdagen och ska i dagarna successivt laga matlåderätter att ha i frysen.

TRÄNINGEN

Jag är igång igen med Olgas pass + ett PT small group i veckan. Eftersom jag fortfarande har lite kvar av ryggskottet (har börjat hos sjukgymnast) så har jag fått stretchpass också vars funktion är att jag ska bli av med den här stelheten jag har i rygg och axlar/skuldror. Så promenerar jag, mest de dagar jag inte kör pass men ibland de dagarna också om det är fint väder eller om jag känner för det.

VIKTEN

Jag drar mig lite för att regga vikten här igen men vad jag kan berätta är att jag hade gått upp lite i Budapest (det var väntat) och nu har jag gått ner det sist jag vägde mig.

RESTEN

 

Ont i kroppen är kvar och ganska jobbigt men jag hoppas att det blir bättre väldigt snart tack vare stretch-/rörlighetspassen, ska köra det första idag. Har även förstått att jag har för låg inre bålmuskulatur, alltså det som liksom håller upp kroppen så att ryggen inte överbelastas. Så jag har fått övningar som ska öva upp den styrkan.
Psykiskt har jag just nu en del katastroftankar och så. Det är jobbigt men det är inte övermäktigt.
Är superglad att så många via instagram och Facebook har beställt mina prints! Om du inte har hunnit kolla, gör gärna det vettja!

  1. Sofie skriver:

    Är så glad och tacksam för ditt sätt att prata om katastroftankar. Jag har dem själv, och du har verkligen hjälpt mig att kunna se på dem mer objektivt. Har inte nått den punkt där jag kan prata öppet och obehindrat om det, men har äntligen kunnat öppna mig för min pojkvän efter tre år tillsammans, vilket känns stort. Tack så mycket!

Comments are closed.

LOADING..