Roliga saker på gång

Det är lite roliga saker på gång som jag så klart vill tipsa om!

jessicaritar

Jag drabbades av någon slags mild matförgiftning igår. Alltså vilken ohärlig grej det var, ska bespara er detaljerna. Men nu börjar jag må lite bättre igen, äntligen! Släpade mig ändå iväg och fotade med min copyjobbschef i förmiddags men efter det har jag bara legat i soffan i princip. Igår låg jag raklång i soffan från typ 16 och framåt. Här kommer lite olika roliga grejer som händer framöver:

I och  med terrorattacken blev ju designmarknaden inställd, men nu är nya datum släppta. Det vore så kul om ni kom, jag har varit flera gånger på den marknaden och den brukar vara superhärlig. Jag kommer att sitta där med mina teckningar och prints.

Gatuduvans affisch

Vill man göra en heldag av marknad + annan inspirerande grej den 29 så har Gatuduvan release och vernissage på Larrys corner på söder samma dag. Utställningen hänger kvar till och med den 6 maj.

Den 6 maj kl. 11-16 sitter jag på en marknad på det extremt coola kulturhuset Cyklopen i Högdalen, också med mina teckningar och prints. Och förhoppningsvis lite fler grejer om jag hinner pyssla ihop det tills dess, typ kanske något häfte och så. Här finns facebookeventet.

Kul va? Annat:

  • En ny säsong av Better call Saul (spin-offen till fantastiska serien Breaking bad) har börjat sändas på Netflix, tyvärr bara med ett avsnitt i veckan är lika med outhärdligt hehe. Men ändå.
  • Jag har börjat läsa So sad today, en uppmärksammad personlig essäsamling av Melissa Broder. Alltså jag har väl ca en miljon olika tankar om dessa lite halvbasic feministiska essäsamlingar som har ploppat upp överallt och som alla verkar älska förutom jag. Men sen när jag tänkte den tanken så kom en riktigt bra essä, så jag ska ge den en chans!

Hur har ni det?

LOADING..