En liten mat- och träningsdagbok

Hej hopp mina sköna! Här är jag i morse med min nya jack-tröj-grej från Indiska. De har ju två olika och jag har skaffat båda, så fin modell tycker jag. Jag har haft så fullt upp idag så dagen har bara rusat förbi. Det är liksom lite svindlande när sådant händer. Morgonen började med att jag mixade ihop en frozen banana yoghurt <— där finns recept om någon vill prova, jag hittade det från början i Anja Forsnors härliga frukostbok En god morgon. 

Skärmavbild 2017-04-24 kl. 22.07.09

Efter att ha ätit en tidig frukost stack jag iväg till sjukgymnasten. Hon har konstaterat att jag typ svankar i ländryggen, överrörlig ovanför den, superstel i bröstryggen, överrörlig i axlar och skuldror. Alltså så skumt alltihop men det blir nog bra till slut.

Åt en propud till mellis. Vet att det inte är optimalt men på det stora hela så är det ändå inte farligt och jag blir inte triggad av det utan är nöjd med en propud! Sedan möttes jag och mamma, hon kom hit till vårt område. Vi tog världens längsta och härligaste promenad, vet inte exakt hur länge vi gick men vi sågs typ tjugo över nio och jag kom hem kanske halv-tjugo i tolv. Vi tog en snabb kaffe på ett kafé och köpte några växter däremellan men i övrigt bara gick vi och babblade och gapskrattade. Mammor är bäst. <3

Skärmavbild 2017-04-24 kl. 22.06.18

När vi hade skilts åt gick jag upp och micrade sojakorv stroganoff på yoghurt + matvete och hackade lite grönisar till lunch. Sen var det ba all work and no play framför datorn och eftermiddagen svischade förbi på nolltid.

Någonstans där i mitten åt jag kvarg med bär + pumpakärnor till mellanmål. Och drack kaffe!

Så var det kväll och dags för middag. Närmare bestämt färsbiffar à la Olga Rönnberg med pressad potatis och lite enkla grönsaker. Älskar typ alla recept i hennes PT online-grej som jag ju kör till någon gång i juli. Enkla, goda recept som inte är extrema åt något håll.

Sedan åkte jag iväg på streetdance och i finallåten (som var Run the world <3) tog jag i så mycket att jag blev alldeles nipprig av glädje. På vägen hem lyssnade jag på Filip och Fredriks podcast, min nya favvo som jag lyssnar ikapp mig på just nu (alla avsnitt på svenska pga orka lyssna på engelska).

På kvällen har jag och Jens äntligen bokat biljetter och hotell i Berlin. H U R R A ! Längtar plötsligt ihjäl mig till slutet av maj-början av juni!

Vad har ni ätit och pysslat med idag?

  1. Agneta skriver:

    Fin kofta. Härligt att du har sån bra relation med din mor.

Comments are closed.

LOADING..