Roliga saker som händer kommande vecka

Jag tänkte att vi skulle kika lite på veckan som kommer, det händer nämligen massa kul! Också lite om mina tankar kring maten för nu ska jag lägga på ett kol (utan stress, det där lät ju lite fel) kring att faktiskt försöka hålla mig inom min kalorimängd som nu ligger på 1800 kalorier per dag. Men först, vad händer?

I helgen har jag bestämt mig för att ta det lugnt. Rita och läsa så mycket jag vill, fixa lite hemma och så ska jag kanske träffa någon vän eller två. Men vi får se. Ska också styrketräna både på lördagen och söndagen. Så helgen blir liksom härlig pga lugn! Vi hade tänkt åka till Jens mamma ute på landet men det passade sig inte riktigt så det får bli om några helger i stället.

färgglad_inredning

Sen är det hudläkarbesök och möte och jobb och streetdance på måndagen och fika med en fin gammal vän på tisdagen (förutom de vardagliga bestyren). På onsdag ska jag på rithäng hos en extremt inspirerande person på förmiddagen.

Nästa fredag ska jag hem till min vän Helena och äta middag tillsammans med min andra vän Ellinor. Och nästa helg är det Hornstulls marknad som gäller på både lördagen och söndagen. Jag ska sitta där med mina teckningar och prints tillsammans med Flugfeber! På söndagkvällen ska jag och Jens på en spelning.

jessicaritar

För mig känns det här ca som världens härligaste vecka. Så ska jag förstås jobba och träna och promenera också. Jag är inne i världens ritperiod just nu och förutom den ovan (som ska bli print) har jag börjat rita mindre ”porträtt” i A6, jag la ut en film på mitt ritkonto på instagram igår om ni vill kolla. Så för att vara ärlig skulle jag helst bara rita och läsa och pyssla heeela helgen. Här är lite skärmdumpar från mini-teckningar-filmen:

jessicaritar

jessicaritar

jessicaritar

Maten?

Jag har bestämt mig för att fokusera ännu mer på att keep it simple för att hålla mig inom min kalorinivå och inte hamna 200 kalorier över var och varannan dag. Tänkte faktiskt testa några nya recept kommande vecka, eftersom jag har två kokböcker som jag är nyfiken på att testa grejer ur. Men i övrigt blir det säkra kort och enkel mat. Jag har fortfarande kvar en del proteinkällor i frysen som jag tänkte äta mycket av kommande vecka.

C’est tout! Vad har ni för er?

LOADING..