Midsommarveckan – planer & tankar

Här kommer lite blandade tankar just nu.

Repriserar denna Berlinbild pga så härlig ju. Jag skrev häromdagen att läget ej är ok. Nu är det ok igen! Inte toppen men ok, och det försöker jag njuta av. Igår åt jag bra mat och inte för mycket igen efter någon vecka med sådär extremt mycket mat, sådär som jag åt innan hela den här livsstilsförändringen (fast utan sötsakerna). Man mår inte direkt bra av att äta så, vare sig fysiskt eller psykiskt.

Göromål: Den här veckan innehåller jobb med alla mina jobb, bara hemifrån är planen <3 (älskar detta). På rolighetsfronten ska jag till Danielas ateljé i morgon och på kvällen ska jag och Jens gå på visning av någon slags film. Jag ska också köpa nya pennor och lite annat kul. Under midsommarhelgen ska vi till Jens mamma ute på landet. Ska även scanna ett konstprojekt som jag och Jens har gjort tillsammans, lägga in alla prints i min webbshop, promenera osv.

Läsning: Läser just nu Amy Schumers bok (på svenska), därefter ligger följande högst i läshögen: En essäsamling som heter Den ensamma staden, del 4 i Elena Ferrantes romanserie, en ny pjäsbok med Sara Stridsbergs pjäser, En allmän teori om glömska av José Eduardo Agualusa, Majgull Axelssons nya roman och att äntligen försöka ta mig igenom Den sårade divan av Karin Johannisson. Jag har ju huuuur många olästa böcker som helst hemma så jag skapar liksom mini-läshögar. Läser aldrig ut böcker jag inte tycker om (ifall jag inte måste) men ändå. Obs att jag så klart inte kommer läsa alla dessa böcker den här veckan men jag fick bara en impuls att berätta om min härliga läshög.

Träning och mat: Jag har kvar lite proteinkällor i frysen så jag tänkte äta upp dem i veckan för att göra det så enkelt som möjligt. Ska även prova melonsallad med mynta, basilika och mozzarella eller fetaost och kanske en och annan caprese. Ska verkligen försöka keep it simple annars och inte prova några komplicerade recept. Eftersom jag åt så mycket förra veckan blir omställningen tillräckligt stor ändå. Träning blir i morgon, på torsdag och sen på landet hos Jens mamma i helgen.
Ja det var väl mina tankar just nu! En dag i taget. Hur har ni det?

 

  1. Tufft med självkänslan, maten och noll löpning pga av skador. Tär på humöret kan jag lova. Och att dessutom gå upp i vikt är förödnade för hela ens tillvaro.

Comments are closed.

LOADING..