Ny grej i mitt förhållande till kroppen

Någonting har hänt.

Jag vet inte om det bara är klädshoppingen och det faktum att jag plötsligt liksom känner mig fin och värdig (jag vet att jag var det innan också men känslan i mig kvarstår). Eller att jag är 32. Eller träningen som börjar ge mentala resultat (den fysiska styrketräningen). Eller några år av att ha följt kroppspositiva konton på instagram.

Men helt plötsligt skäms jag inte lika mycket för min kropp. Jag är fortfarande medveten om den hela tiden, vilket säkert är sjukt i sig. Men det har hänt något. Kanske att jag kunde ha kläder från de flesta klädkedjorna, att det kan betyda så mycket? Att känna att man inte är så abnorm liksom? Eller ett fuck it, det är ju så här jag ser ut. 

Hursomhelst gillar jag känslan. Och jag vet inte om den kommer vara för evigt men jag ska försöka embraca den hela veckan här på landet genom att äta bra mat och ta långa promenader.

Hur har ni det?

  1. Jag är en sån som har följt dig länge men kommentar typ aldrig nångonting. Men sådana här härliga känslor måste hejas på. Jag tycker det har börjat synas i ditt bloggande att du har kommit till en annan känsla och det tycker jag är väldigt roligt. Heja dig! Kan ju vara en kombination av allt det du skriver men oavsett så tycker jag du ska ta åt dig den känslan. Bra jobbat!

  2. Så härligt! En underbar känsla som kommer till mig i små flyktiga ögonblick endast. Men nu ska de bli minuter och timmar och dagar :)
    Dock utan klädshopping då jag har (köpstopp sedan 1/10 2015) extremt mycket kläder i min walk in closet som är aningens för små.
    Det bli ju nästan som att gå i en butik och bläddra bland plaggen sen när jag magrat en aning.

Comments are closed.

LOADING..