När hjärnan pausar från allt

Målet med semester: Hjärnpaus.

Så här piffig är jag inte idag men det är ok för jag är på landet och ritar precis hur mycket jag vill. Och trots att vi bara har varit här sen i onsdags (och dessutom var iväg igår för Jens läste poesi på Cyklopen i Högdalen) så har jag redan gått ner i varv typ supermycket. Trodde inte att det skulle bli så men jo. Kan dock inte fatta att det har gått så många dagar, det känns som att vi kom hit nyss. Men ändå. Min somriga hjärna kan inte producera särskilt insiktsfulla inlägg, åtminstone inte idag. Så jag nöjer mig med att berätta lite vad jag pysslar mer här.

Det är nämligen inte så mycket.

Jag ritar! Har nog ritat minst fyra timmar i sträck idag utan överdrift (går upp typ sju här pga morgonpigg). Har en hel drös med nya alster och ångrar att jag inte tog med mig en mapp att förvara dem i. Och läser (har läst ut Arena text, läst halva Nelly Sachs kommer aldrig till havet av Sara Stridsberg och är typ halvvägs i en krönike-aktig samling med Moa Martinson-texter)! Och promenerar varje dag! Och babblar och babblar och skrattar och skrattar med Jens, vi har varit tillsammans i sju år och det roliga och babbliga och kärleksfulla verkar inte ha en enda tanke på att ta slut. Så fint. <3

Och lyssnar på mängder av poddar. Och har inte ätit för mycket förutom någon dag, kanske första dagen. Om någon sitter och podcastsuktar kan jag tipsa om det här inlägget där jag tipsade om massor. Senaste dagarna har jag till exempel lyssnat på senaste avsnittet av Alex & Sigge, senaste avsnittet av En varg söker sin pod, intervju med Martina Bonnier i ”Tankar med” samt en intervju med Kakan i samma podd. Senaste avsnittet av Flora & Frida, lite Tankesmedjan från Almedalen, Filip och Fredrik, Josefinito, Vad fan håller jag på med? osv. Lööv it! Jag lägger löpande upp mina nya alster på instastories på mitt ritkonto. Nu ska jag ut och promenera raskt i någon timme. Tar nog med paraplyet pga regnnojig och avskyr att vara ute i regn utan paraply. Det blir bra.

Vad har ni för er?

  1. Hej! Läser din blogg men kommentarer är inte min grej, förrän nu: önskar Dig en riktigt härlig ledighet! du inspirerar året runt med fina och kloka inlägg, gör mig glad! du ger ett kompetent och proffsigt intryck, vilken tur du har som får vara just du! Sommarkramar.

  2. semester är verkligen tiden för återhämtning! njut nu!

Comments are closed.

LOADING..