Så mycket vackert för ögonen

Vi kör det sista inlägget med massa glada bilder från min vår, som jag har plockat från min telefon (alltså mängden bilder man hinner samla på sig i telefonen under en vår liksom?! och då rensar jag ändå typ jämt).

Vill du spana in de tidigare inläggen så hittar du förra delen här, och därifrån länkar jag till de första tre också. Ovan ser vi Fanny Järvengrens fina smycken, jag ska köpa molnet med regn i mellanstorlek (halsbandet) samt även &-formade örhängen av henne. Detta foto är från en av designmarknaderna jag satt på under våren.

Jag älskar att gå på konst- och designskolornas slututställningar på våren. Mina måsten är Konstfack och så klart Forsbergs (där jag ju är lärare i copywriting med jämna mellanrum). Helst vill jag även gå på de övriga skolorna som Basis, Beckmans osv. Anyhow, verket ovan var från Konstfacks vårutställning som innehöll många lite för svåra konstverk för min smak men jag gillade det ovan!

Och detta fantastiska mönster!

Och detta!

Rusa in i skåpet där matte förvarar alla prints precis den sekund hon öppnar det och sen lägga sig mitt i? Ja men det låter ju som en bra idé…

En till bild från Wilmer kaffebar på Berghsgatan i Stockholm. Detta är deras härliga lilla rum med bara två platser. JAG ÄLSKAR DET! Tröttnar aldrig på att fika eller äta lunch där.

Älskar också ankor. De är ju så himla söta och pratar så gulligt.

Jag på marknaden på Färgfabriken.

Älskar att gå in i de små tunnlarna nere vid Vinterviken och hitta sånt här.

Jag ritade magneter på magnetpapper.

Slussen alltså. Inte en vacker plats just nu. :/ (och japp, jag hör till dem som älskade gula gången osv, allt måste inte vara perfekt i en stad för det perfekta är 100 procent ointressant enligt mig).

Efter terrordådet. Spontan vägg av kärlek.

Om jag fick vara tankeläsare för ett ögonblick så skulle jag gissa att i det här näpna lilla katthuvudet formas ett ord: Mat. Haha.

Olästa böcker i en korg! Det här var i våras så nu har jag läst typ alla men gillar tanken. Har ju massa fler olästa böcker så det kändes liksom skönt att samla några av dem i en särskild korg för lite överblick.

Jag städar badrumsskåpet så pass sällan att jag uppenbarligen tyckte det var värt att föreviga. Men alltså på riktigt, vem städar ens badrumsskåpet och kylskåpet och sånt ofta? :O

Hemma hos min fina vän Daniela är det så här härligt!

  1. Jag vill inte vara petig, men det är inga ankor på din bild. Det är gräsänder, frun i beigebrunt och herrn med det stiliga gröna huvudet.
    Jag följer din blogg, och tycker att det är bra läsning.
    😊
    Åsa

Comments are closed.

LOADING..