Ska aldrig mer göra så mot mig själv:

Jag har fått så mycket insikter på sistone.

Häromdagen badade jag fötterna på landet. Det blåste som tusan (det var därför klänningen blåste upp som synes på bilden hehe) och vattnet var iskallt men där och då insåg jag att jag inte ens har badat mina fötter på åratal. Ni anar inte vad skönt det var att känna den där blöta sanden mellan tårna. Jag ska ju bada i sommar. Just nu är det omöjligt då det är iskallt i vattnet i Sthlm men satsar på augusti! Jag kommer aldrig mer låta bli att bada pga min vikt och kroppsångest.

Jag insåg också att jag inte har haft öppna skor på många år av samma anledning. Nu glömde jag mina nya silvriga Birkenstock på landet (vi ska dit på måndag igen) men jag ska aldrig mer låta bli att ha öppna skor för att mina fötter är bleka. Jag ska aldrig mer strunta i att ha byxor, vilket jag gjort i typ sju-åtta år fram till häromveckan.

Alltså varför gör vi så här mot oss själva? Struntar i massa saker för att vi skäms för våra kroppar? Nästa mål är att ha lite bara ben, det har jag inte heller haft på säkert tio år minst. Vi får se när det blir, ska börja med att försöka hitta några sådana där härliga sladdriga byxor som många har nu, som slutar på vaden typ. Det får bli steg 1.

Hoppas att det här inlägget kan motivera fler att våga släppa sina knasiga nojor och saker man inte tillåter/unnar sig själv. Bara gört. Det är en FANTASTISK känsla att plötsligt vara inställd på att bada, ha byxor, öppna skor, livet blir liksom ljuvligare.

LOADING..