Frågor och svar + matinspo?

Tänkte egentligen ha ett best of bloggen-inlägg här nu men det är något halvstrul med mitt internet. Jag använder mig av telefonens surf men är inne på datorn så det kanske är något med det.

Jag kom på att det nog är ett halvår sen jag hade ett sånt här inlägg och eftersom jag bara har någon vecka kvar just här på amelia så tänkte jag att vi kör ett sista. Meeen jag hoppas så klart att ni följer med till min nästa blogg! Vi får väl se om någon är inne här mitt i sommaren och sugen på att fråga och tipsa men vi testar.

Ok, har ni något ni vill fråga mig om eller som jag borde skriva om här i bloggen? Något om ätstörningar, skönhetsideal, feminism, litteratur, vikt, att vara tjock eller något helt annat? Och har ni goda recepttips som ni har hittat på sistone? Kanske någon härlig frukost, enkel men mättande lunch, en extra god salladskombo eller så?

Själv inser jag att jag längtar lite efter vardagen efter två veckors ledighet, även om det är mysigt här ute på landet (idag gick jag en låång promenad till Bullandö och köpte vatten och pepsi max haha, kranvattnet här är ej gott). Känner mig privilegierad som har en vardag värd att längta till. Jag gillar rutiner, nära till gym, vårt blåa kök där jag vet var allt finns (och där det finns diskmaskin!) osv. Så: Underbart här men hemma också härligt! Nu ska jag läsa vidare i Ferrante del fyra, iih.

  1. moa skriver:

    Ett par frågor:
    Har du någon ”strategi” kring din träning? Tänker du t.ex. på att effektivisera och få ut så mycket som möjligt av den tid du lägger ner, eller kör du mer på känsla?
    Svårt att svara kortfattat kanske, men vilka egenskaper tror du är viktiga för att bli en bra copywriter förutom att kunna skriva? Jag förknippar copywriting med övercoola reklamartyper, men behöver man vara cool och rätt för att jobba som copywriter?

Comments are closed.

LOADING..